Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Tweede keer acrylnagels

Zo, wat kreeg ik veel reacties over mijn artikel over kunstnagels! We zijn nu al een poos verder en heb ze laatst voor het eerst laten opvullen. Ik vind ze nu eigenlijk nog mooier dan de eerste keer, ze zijn nu door de eigenares van de salon gezet en echt perfect geworden. Ze zijn een stuk korter en natuurlijker, vind ik toch wat mooier en ze worden vanzelf wel weer wat langer. Ik draag ze nu al een paar dagen ‘naturel’ (m’n eerste set had ik elke dag gelakt) en vind dat toch ook wel weer even mooi!

Opvullen gaat als volgt: de oude acryl wordt van de nagel afgevijld (gaat heel snel met een apparaatje) en er gaat een nieuwe laag acryl overheen. Simpel! Het kostte €28, trouwens en ik had vijf weken gedaan met de eerste keer. Heel lang! Maar het was ook wel nodig nu om ze te laten opvullen, ik begon randjes te zien en bij twee nagels zat er wat lucht onder de acryl.


Ik ontdek nu ik dit artikel schrijf dat de nagel van mijn ringvinger iets langer is dan de andere nagels. Heb er een stukje afgevijld 🙂

Ik kreeg ook een aantal opmerkingen over dat ik niet met nepnagels moest gaan ‘klooien’ maar mijn eigen nagels goed moest verzorgen met bijvoorbeeld Trind. Dat heb ik gedaan, tot in den treure. Lees hier mijn review over Trind. Ik was erg tevreden alleen mijn grote nadeel is dat een aantal nagels bij mij scheef groeien. Ze worden wel lang maar ze groeien naar beneden over m’n vingertop heen. Dat vind ik lelijk en dus houd ik altijd m’n nagels kort. Écht mooi hard, stevig en lang zullen mijn natuurlijke nagels nooit worden, mede dus door dat ze zo gek groeien. Daarnaast vind ik acrylnagels – mits mooi gezet – er gewoon verzorgd uitzien en vind ik lak veel mooier staan op van die mooie gladde nagels. Stiekem heb ik ook een mini verslaving, ik bijt namelijk geen nagels maar wanneer ik zenuwachtig ben of gestresst ben dan scheur ik m’n nagels kort. Ik zoek dan een beginnetje en haal het hele witte randje eraf. Om daarna te balen van mijn korte nageltjes….

Tot nu toe ben ik dus heel blij met mijn keuze voor kunstnagels, nog geen dag spijt gehad.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.