Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
1 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • rtl5
  • running in heels
  • serie
Een MissLipgloss artikel

TV tip: Running In Heels

De twee aflevering in Nederland was afgelopen maandag al, maar ik wil jullie toch nog even deze tip geven. Elke maandagavond om 22.55u is op RTL 5 het nieuwe programma Running In Heels te zien. Dit is een realityserie die ons een kijkje gunt achter de schermen bij de Amerikaanse Marie Claire. We volgen drie stagiaires, Samantha, Ashley en Talita.

Toen ik een paar weken geleden hoorde van Running in Heels, dacht ik meteen ‘dat moet ik zien’! Zelf ga ik over anderhalf jaar ook stage lopen bij een tijdschrift (wat en waar weet ik nog niet precies), dus ik vind alles wat met de tijdschriftenwereld te maken heeft supergaaf. En het is bij de Marie Claire redactie in New York! Het is heerlijk om die mooie NY shots te zien tussendoor.

De eerste twee afleveringen heb ik gezien op RLTgemist, daar kunnen jullie hem ook bekijken! Zit aanstaande maandag dus om 22.55u klaar!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.