Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Tussenshoot – OMG!

Nog maar twee weken en dan is het zover, op 22 november is de tussenshoot bij mijn visagie opleiding (B Academy). Tijdens de opleiding zijn er twee shoots, deze shoot en de eindshoot. Op dit moment ben ik bezig met het zoeken van inspiratie, het bedenken van drie looks, het bedenken van een sfeer en natuurlijk oefenen op mezelf en vriendinnen. De tussenshoot is een ‘professionele’ shoot met fotograaf Jan Andraschko en echte modellen. Wij – de visagisten – gaan de modellen opmaken voor de shoot. De foto’s krijgen we zelf ook en zo hebben we een beginnetje van onze portfolio.

Ik heb dit filmpje er even bijgedaan, dit heb ik in april gemaakt tijdens de eindshoot van de vorige klas. Zo gaat het dus in z’n werk. Ik vind het fijn dat ik er al een meegemaakt heb, ik weet een beetje wat ik kan verwachten.


Deze aantekeningen komen uit mijn boekje dat ik meeneem naar de les (ik heb hem eigenlijk altijd bij me voor aantekeningen), dit is dus de opdracht. We maken een moodboard met daarop heel duidelijk een stijl en sfeer. Het moet passen bij de cover van de Italiaanse Vogue of de Numero. Er wordt dus een heel hoog niveau van ons verwacht, en dat is leuk, een echte uitdaging. We maken drie looks op papier en een daarvan gaan we op een model die we krijgen toegewezen doen. Deze hoeven we niet zelf te regelen, die regelt B Academy.

Ik vind het superspannend, wanneer ik inspiratiefoto’s heb en een idee heb van mijn looks ga ik jullie daarover updaten natuurlijk! Ik zit te denken aan een clean look met een heel gaaf huidje, alleen mascara en mooie wenkbrauwen. Nude look 🙂 Of juist iets met mooie donkere smokey eyes, ronde. Ik weet het nog niet. Suggestions? 😉Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.