Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • fotd
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Turquoise face of the night

Tijdens mijn vorige face of the night die ik droeg tijdens een avond stappen, zei ik al dat ik wel eens wat meer kleur mocht gebruiken. En dat deed ik de vorige keer! Ik ging me klaarmaken voor een avond uit en besloot weer eens mijn turquoise oogschaduw van INK te pakken. Het werd een hele donkere, smokey look die ik erg goed vind gelukt. Hij lijkt wat op de eerste look die ik maakte met de kleur, maar dan veel donkerder en met zwarte eyeliner.

Ik gebruikte MAC Shroom, INK Turquoise en zwarte matte en shimmer oogschaduw uit het 88 warm palette. Het lijntje is van een glitter vloeibare eyeliner van Bourjois, de wimpers zijn opgemaakt met L’oréal Volume Million Lashes. In mijn wenkbrauwen zit Pupa Eyebrow Pencil.

Op mijn gezicht draag ik:

  • Benefit That Gal primer
  • Bourjoi Healthy Mix foundation gemengd met Catrice Liquid Mousse foundation
  • Inglot poeder
  • MAC Mineralize Blush in Gentle
  • Dior higlighter in 004 Pop Diamond

Op m’n lippen heb ik Elizabeth Arden Eight Hour Cream en een beetje foundation.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.