Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • eotd
  • eye of the day
  • Looks
Een MissLipgloss artikel

Turquoise eye of the day

Wat is het toch heerlijk om te spelen met kleur! Zeker nu het weer steeds beter wordt en de zomer in aantocht is, krijg ik zin om meer kleur te gebruiken, vooral op mijn ogen. Uit Kopenhagen nam ik een oogschaduw van INK mee. Voluit heet het INK by Dennis Knudsen. Ik heb een oogschaduw in Turquoise, die ik in deze look heb gebruikt. Binnenkort komt er nog een apart artikeltje over, want het is zo’n mooie oogschaduw! Ook gebruikte ik een oogpotlood van INK, in Pacific Green. Ook daarover later meer! Een mysterie is het merk wel, want zelfs op eBay is er niks te vinden.
Het oogpotloodje dat ik gebruikte op mijn waterlijn is van Make Up Store, een Zweeds merk. De kleur heet Snowflake. In mijn buitenste ooghoek draag ik de zwarte matte kleur uit het 88 warm palette en in mijn binnenste ooghoek en onder mijn wenkbrauw MAC Shroom. Op mijn wimpers heb ik Chanel Inimitable.

Ik ben echt gek op deze look, ik droeg hem gewoon overdag. Voor ’s avonds zou ik hem meer zwart en smokey maken.

Jullie horen nog meer over Make Up Store en INK!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.