Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 november 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • box
  • truly yours
Een MissLipgloss artikel

Truly Yours November

Je hebt nog niet eerder over de Truly Yours box gelezen op MissLipgloss.nl, deze maand vond ik het wel eens tijd, omdat ik deze box écht heel erg leuk vind! Deze maand zijn ze een samenwerking aangegaan met ELLE, wat geresulteerd in een hele mooie én leuke box. Kijk je mee?

De abonnees zouden de box inmiddels in huis moeten hebben, als dat bij jou niet het geval is, dan zou ik nog even niet verder kijken! Truly Yours werkt hetzelfde als de andere beauty boxen: je betaalt €14,95 inclusief verzendkosten en je krijgt een box met beauty samples. Je neemt een abonnement die per maand opzegbaar is, en je kan ook een jaarabonnement in één keer nemen voor €149,95 en dan krijg je dus twee boxen gratis.

Deze maand is Truly Yours voor het eerst een samenwerking aangegeven met fashion magazine ELLE! Je krijgt de box dan ook in een doosje met de losse nieuwste ELLE erbij ter waarde van €4,99. Ik vind de box er echt te gek uitzien, de roze kleur in combinatie met de visual voorop vind ik te gek.

De ELLE van december 2012  heeft 194 pagina’s, dus daar kan je je wel even mee vermaken! Lekker op de bank met een kop hete thee of chocolademelk, en natuurlijk een maskertje uit de Truly Yours box op je gezicht. Goed, zullen we de box open maken?

Dit briefje zit in de box. Met meteen een aanbieding: als je naar Elle.nl/aanbieding gaat krijg je 5 nummers ELLE voor €15 in plaats van €25. Leuke aanbieding, toch? Ik lees zelf niet veel magazines, al sta ik toch elke keer weer bij de boekwinkel te kwijlen, maar ik kan nooit kiezen. Ik neem eigenlijk altijd alleen de LINDA mee, maar deze aanbieding vind ik zelfs verleidelijk….

Als je het briefje eruit haalt vind je eerst een bon van Benefit voor een gratis mini versie van de They’re Real mascara! Hij zit dus niet in de box, maar als je naar een Sephora counter of Douglas counter gaat, krijg je er eentje gratis. Wel jammer dat ‘ie dus niet fysiek in de box zit, maar je kan er wel gratis eentje oppikken zonder dat je iets moet kopen!

Dit zijn de producten! Ziet er op het eerste gezicht goed uit!

Eerst een vrij grote, 50ml tube van Goldwell Extra Volume 60 sec gel-treatment. Een conditioner voor je haar dus! Ik heb de box zelf pas sinds zaterdag in huis dus ik heb hem nog niet kunnen testen, maar zal zeker mijn ervaringen nog op twitter of in een Sneak Peek delen. Deze verpakking is vrij groot, je kan er zeker een paar keer mee doen!

Ah, nice! Een sample van 15ml van het BioSilk Silk Therapy serum! Dit is een erg goed serum, en zo’n flesje is echt perfect voor onderweg. In je handtas, of in je toilettas als je een paar nachtjes weggaat. Zelfs als je een week weggaat heb je hier genoeg aan, want je hebt van serum altijd maar een paar drupjes nodig. Heerlijk spul!

Gezichtsmaskers, I love it! In de Truly Yours box van november zit de Lancaster Skin Therapy Anti Ageing Oxygen Flash Mask. Ik denk dat je hier één of twee keer mee kan doen. Leuk om te proberen dus, en zeker met dit koude weer kan je huid wel iets extra’s gebruiken.

Dit merk ken ik niet! Er een lipscrub in de box van Sóley Organics. Ik ben gek op lipscrubs, niks is fijner dan zachte, gevoede lippen zonder velletjes.

Deze scrub is helemaal natuurlijk en bevat pepermuntolie en wilde IJslandse kruiden.

Ah, Kiehl’s, dat zit in veel boxen de laatste tijd. In de Truly Yours van deze maand zit de Midnight Recovery Eye cream. Een oogcrème voor ’s nachts dus! In dit tubetje zit 3ml maar je kan hier echt wel een poos mee doen, van oogcrème heb je maar een heel klein beetje nodig. Ik vind Kiehl’s echt een goed merk!

En nog een bon! Hiermee kan je in de winkels aan de Heiligeweg en de Hobbemastraat in Amsterdam een full size Kiehl’s Lip Balm ophalen. Je kan hem ook in de online shop bij je bestelling gratis krijgen. Je moet dus wel naar de winkel óf online iets bestellen. Nogmaals: jammer dat ‘ie niet fysiek in de box zit, je moet er dus even wat voor doen om hem te krijgen.

Als laatst een sample van de heerlijke nieuwe geur van Balenciaga: Florabotanica! Hier komt binnenkort nog een review over. Het is een klein sprayflesje, handig in je tas.

Ik vind de Truly Yours box van november erg leuk! De producten zijn goed gekozen en als extraatje kan je nog twee producten – waarvan één full size – in de winkels ophalen. En er zit een ELLE bij! Ook vind ik dat de box er echt heel erg mooi uitziet.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vind dat alle boxen wel erg op elkaar beginnen te lijken… Veel merken zitten in meerdere boxen en ze zijn niet allemaal meer echt uniek in wat ze doen. Toch vind ik ze nog steeds wel leuk en blijft de inhoud goed, de Truly Yours box vind ik erop vooruit gaan, maar het is wel een beetje ‘een pot nat’, vind je ook niet?

Veel meiden vragen me welke box ik zou aanraden, maar dat weet ik echt niet. Je hebt natuurlijk de Glossybox, de Beautybox, de Truly Yours box en nog wat kleinere boxen, met allemaal ongeveer dezelfde prijs. Ze verschillen elke maand, maar ik zou niet kunnen zeggen welke ik nu het beste of leukste vind, dat verschilt echt per maand. In de Beautybox zit het vaakst full size producten, maar dat is ook niet elke maand zo… Lastig hoor! Ik kan je daar dus helaas niet bij helpen, al zou ik het willen.

Op de site van Truly Yours kan je de november box nog bestellen (als je een abonnement neemt, krijg je hem nog), voor €14,95.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.