Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 augustus 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • beautygloss
  • mascha beautygloss
  • MissLipgloss
  • nude lippen
Een MissLipgloss artikel

Trend: lippen lichter dan je huidskleur

Ik heet dan wel ‘Miss Lipgloss’ maar naast dat ik gék ben op lipgloss ben ik gék op nude lippen. Ik draag mijn lippen bijna altijd nude (huidskleurig) met gloss er over heen, ik vind het gewoon zo mooi! Nude lips zijn al jaren een trend en nu is er sinds een tijdje iets nieuws wat we vaak zien: lippen die nét iets lichter zijn dan de huidskleur. Ik heb het wel eens per ongeluk – als mijn gezicht wat bruiner is, en ik gebruik altijd dezelfde kleur Lip Erase van MAC – en eigenlijk vond ik het altijd al wel mooi.

Vooral celebrities gaan er al een tijdje mee aan de haal. Rihanna, Eva Marcille, Lady GaGa… Ook zie je het veel in reclames en op de catwalk. Misschien omdat het heel fris staat? Ik weet het niet, maar mooi vind ik het wel. Hierbij mijn look met lichte lippen:

Ik houd er wel van! Niet té licht, want dan lijk je al gauw een beetje dood, maar net een tintje lichter ziet er heel sexy en fris uit. Wat vind jij?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.