Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • catwalk
  • Looks
  • trend
Een MissLipgloss artikel

Trend: de ‘almost no make-up’ look

Heel lang superhip en overal te zien op de catwalk was de nude look. Alles mat, huidskleurig en ‘naakt’. Geen mascara, geen lipgloss, zelfs geen bronzer, blusher of highlighter. Een echte blotebillengezicht, maar dan wel met heel erg veel plamuur. Voor dit najaar is er een nieuwe trend, voortkomend uit deze nude rage. Het is de ‘almost no make-up’ look. Dus het lijkt net of je voordat je de deur uit ging snel even wat mascara en misschien wat eyeliner op deed, een mini beetje blusher en toen, hup, de deur uit. Zoals heel veel meiden. Maar natuurlijk hebben ook de modellen met deze looks heel veel make-up op om dat perfecte huidje en de mooiste wenkbrauwen te creëren.

Mijn favoriete look is die op de foto helemaal bovenaan. Mooie lichte oogschaduw op het ooglid en prachtige blush.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.