Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
27 december 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • 2009
  • tip
Een MissLipgloss artikel

Toppers van 2009

2009 is bijna verleden tijd. Wat gaat de tijd toch ongelooflijk snel, he? Ik snap er niks van! Het lijkt of elk jaar een stukje sneller gaat. Ik vind het heerlijk, een nieuwe start! Aan goede voornemens doe ik trouwens niet, omdat ik vind dat je gewoon op elke dag van het jaar met een goed voornemen kan beginnen. Daarvoor moet je niet wachten tot het nieuwe jaar. Maar terugblikken is goed! En daarom neem ik met jullie mijn persoonlijke beautytoppers van afgelopen jaar door. Ik beantwoord de vraag: welke producten of beauty-ervaringen die ik in 2009 heb ontdekt, vind ik helemaal geweldig?


1. MAC Studio Sculpt foundation (klik, klik, klik). De perfecte foundation voor mij. En hij is bijna op! Dat wordt dus nieuwe halen in 2010.

2. Alle palettes die ik in 2009 gekocht heb. De neutrals palette, 88 warm palette, camouflage concealer palette, 120 palette, 26 blush combo palette… Ik gebruik ze allemaal regelmatig en met heel veel plezier.

3. Mijn Dior highlighter in 004 Pop Diamond. Liefde, liefde, liefde.

4. De kwasten van Zoeva. Geweldige kwaliteit, fijne prijs. Toppers waarvan ik er in 2010 nog meer van ga halen.

5. Mijn kapper. Sinds dit jaar ga ik naar een andere kapper waar ik echt enorm blij mee ben. Elke keer als ik geweest ben, ben ik enorm blij met hoe mijn haar er uit ziet. Ze zijn gewoon perfect! Oh, ik ga naar Hair Today in Zwolle.

6. En daarbij de ontdekking van de Tigi producten. Heerlijk spul.

7. En mijn blonde haar. Zolang getwijfeld, gedaan, en met succes. Ik blijf niet jarenlang een blondine, want ik wil rood ook nog uitproberen en dan ooit weer een keer terug naar bruin, maar het blonde bevalt goed.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.