30 november 2011 door Cynthia Schultz 119 reacties
 • oogschaduwbasis
 • Review
 • Test
 • tfsi
Een MissLipgloss artikel

Too Faced Shadow Insurance

Soms wil ik een product even uitlichten, als ik het echt heel erg fijn vind. Dat is nu het geval met de Too Faced Shadow Insurance. Mijn favoriete oogschaduwbasis, die ik echt al jaren gebruik.

 


De Too Faced Shadow Insurance kocht ik jaren geleden voor het eerst, ik weet nog dat ik hem aanschafte op aanraden van xSparkage. Ik zag hem elke keer bij haar voorbij komen en toen wilde ik hem ook proberen. Ik bestelde hem op eBay. Het was mijn eerste oogschaduwbasis! Een mijlpaal! Wat ik meteen fijn vond was dat ‘ie in een tubetje zit, wat heel praktisch en hygiënisch werkt, en dat het product er gewoon voor zorgde dat mijn oogschaduw echt de hele dag bleef zitten.

Nu zijn we een aantal jaar verder, en ik gebruik TFSI nog steeds. Elke dag. En in de loop van die jaren heb ik al heel veel verschillende soorten oogschaduwbasis gebruikt. Alle soorten drogisterijmerken (Hema, Etos, Catrice…), en ook meerdere soorten duurdere merken (Urban Decay Primer Potion, MAC). Die gebruikte ik dan ook langere tijd, een paar weken, soms afwisselend, maar altijd kwam ik weer terug bij mijn Too Faced Shadow Insurance en ik kan nu wel zeggen dat het echt mijn favoriete oogschaduwbasis is.

Waarom eigenlijk? Nou, dus die verpakking. Veel soorten oogschaduwbasis hebben een verpakking als een lipgloss, met een sponsapplicator. Het is ten eerste niet heel hygiënisch doordat je elke keer met het sponsje op je oogleden gaat en dan weer in het flesje, maar dat is een detail (ik bedoel, dat doe je met lipgloss ook). Ten tweede krijg je na een tijdje niks meer uit de verpakking en moet je hem opensnijden. Vies, niet handig, en het ziet er dan ook nog eens vreselijk uit. Je kan het dan in een potje doen, maar dan moet je daar steeds met je vingers in. En: ik koop een product niet om het vervolgens in een andere verpakking te doen, het moet gewoon in een goede verpakking komen! En daar vielen veel oogschaduwbasis soorten al af. En ik vind verpakking héél belangrijk! Daardoor kan je de TFSI ook gewoon helemaal opmaken, doordat het een simpel tubetje is.

Verder is het extreem zuinig. Je doet zo een jaar tot twee jaar met één tubetje. Mijn tube is nu bijna leeg en elke keer denk ik ‘Ja, nu is ‘ie echt op,’ en dan kan ik er alsnog wat uit krijgen. Ik dacht een maand geleden dat hij echt leeg was, en ik gebruik hem nog steeds elke dag.

En tja, hij doet gewoon perfect wat hij moet doen: mijn oogschaduw op zijn plek houden. Als geen ander! De hele dag zit het perfect op zijn plaats. En als ik er mee in slaap val (oeps…) dan zit het de dag er na nog steeds perfect. Wow! Ook smeert het makkelijk uit, is het zuinig, kleurloos, glansloos, glitterloos en geurloos. Je kan het gewoon bij de Sephora kopen, voor €16,50, maar ook makkelijk op eBay.

Jep. Dit is mijn holy grail op oogschaduwbasisgebied! Mijn absolute favoriet!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.

119 reacties
 1. Michelle Kaiser

  Hoe heet die oogschaduwbasis van Too Faced voor losse oogschaduw ook alweer??

 2. Tedje

  Hij heeft nu een andere tube, kan dat? 🙂

 3. lieke

  wat mooi i love too faced ren meteen naar de winkel :inlove: :love:

 4. C_Justine

  Oh wat super zeg, dit artikel komt echt op het gepaste moment! Ik gebruik al enkele jaren de primer potion van Urban Decay (waar ik enorm tevreden over ben), maar zoals je zelf al aanhaalt in de tekst, ik vind dat sponsding ook niet erg hygiënisch. Ik doe er ook lang mee, om de 6 maand koop ik een nieuwe primer potion. Nu is hij weer bijna op en wil ik echt verandering. Mijn vriendin maakte mij al een beetje bang en zei; ‘Zou je nu wel veranderen van product, als deze zo goed werkt.’ Nou door jouw artikel ben ik het wel zeker, ik ga deze ook uitproberen! Ben benieuwd! 🙂

 5. Yasmine

  hoe zit dat met op ebay kopen? is dat dan namaak? of kopen die mensen dat gewoon in en verkopen het door? X

 6. Tess

  Ik heb ‘m ook een tijdje gehad, heel erg fijn product. Gebruik nu al een tijdje de oogschaduwprimer van de Hema en die bevalt me ook prima en is iets vriendelijker voor mijn portemonnee 😉

 7. Nannick

  Ik wil hem ook zo graag een keer kopen maar ik heb het geld er niet voor over… ;(

 8. Marleen

  Ik heb de candlelight versie hiervan! Heel mooi, mn oogschaduw is nog nooit zo goed blijven zitten en de kleur komt ook veel mooier naar voren 🙂

 9. Martina

  Ik heb nu UDPP in een tubetje in de original en de greed kleur.
  De TFSI heb ik in original en candlelight. En de TFSI vind ik persoonlijk het fijnst. Alhoewel UDPP niet veel verschilt. De candlelight en greed versie heeft een mooie shimmer kleur. 🙂

 10. Claudia

  Die gebruik ik nu ook al 2 jaar (ben nu met mijn 2e tube bezig)! :love: Inderdaad fijn, maar ook goed om van jou te horen dat ik dus niks anders hoef te proberen ;D Is hij nou duurder geworden? Ik dacht dat ik hem een jaar geleden voor 14.50 had gekocht..

 11. Desi

  Heb je vette oogleden of droge oogleden? Ik vraag me af want dat maakt natuurlijk een verschil als je er eentje wilt kopen!

 12. Fleur

  Waar op Ebay heb je deze kunnen vinden Cynthia? Ik heb nog nooit gekocht via Ebay omdat ik het zo lastig vind of ik het wel kan vertrouwen. Met welke heb jij een goede ervaring en wat is de prijs?

 13. Ashley

  Toevallig! In een artikel van een paar dagen terug had je het weer over deze oogschaduw basis en ik zocht er informatie over! En kijk nu een review! Super! Ik denk dat je me over gehaald heb!

 14. Jolijn

  hij lijkt heel erg op eentje die ik iets van 1,5 jaar terug bij de douglass heb gekocht! na aanbrengen geurloos, superzuinig, laat kleuren extra stralen, beetje creme/huidskleuring én in een tubetje! van het merk BeYu [bi:ju:] (staat er letterlijk op haha) 7 ml voor 7,50 en als je het niet altijd gebruikt (like me) is hij 2 jaar houdbaar. Ik vind het echt superfijn en hij zit in een schattig doosje 🙂 love it!

  • Jacky

   Let wel op dat houdbaarheid niet afhankelijk is van hoe vaak je het gebruikt. Inprincipe gaat het in va het moment dat je het opent, al is het maar om te ruiken. Dan komt er lucht bij en gaan bacterien werken. Wel kan je naast de indicatie op het product ook je verstand gebruiken 🙂 kijk naar de substantie, geur en of het je ogen irriteert; dan is het tijd om afscheid te nemen.

 15. Tanimara

  Ben eigenlijk wel benieuwd wat voor jouw de verschillen zijn met de andere primers. Ik gebruik zelf UDPP en heb ook MAC maar ervaar duidelijk verschil tussen die twee. Met UDPP blijft mijn oogschaduw gegarandeerd 10 uur zitten en met MAC 3 uur. Verder merk ik wel eens dat de oogschaduw niet altijd even makkelijk blend door de hechting aan de primer, hoe ervaar je dat met TFSI? Zit er nu ook sterk aan te denken om die uit te proberen!

 16. Deemz

  woohoo TFSI FTW! ik heb precies hetzelfde hahah! xsparkage maakte me heel nieuwschierig en vorig jaar besloot ik m maar eens te kopen ook dit was mijn eerste oogschaduwbasis en nog steeds mijn favoriet! ik heb alleen niet de normale versie maar de candlelight versie die ook echt goddelijk mooi is!

 17. Marjolein

  Ik wilde al heel lang een oogschaduw primer en heb de too faces vandaag bij de sephora gekocht naar aanleiding van dit artikel (met 25% korting). Ben benieuwd!

 18. Ariane

  Wow, je doet er echt lang mee! Goed spul hoor.

 19. Ik vind hem ook super fijn maar ik moet de tube wel goed schudden voordat ik hem gebruik.

  • Leonie

   Ja dat heb ik dus ook! Als ik dat niet doe komt er eerst alleen maar een soort olie uit.

 20. Ginny

  Wauw Cynthia, Ik weet dat je tubetje bijna op is, zoals je al zegt, maar ik begrijp iets niet. Je spreekt jezelf nogal tegen want je zegt altijd dat je het super belangrijk vindt dat een product handig in gebruik is zodat het hygiënisch blijft. Maar áltijd als ik een foto van je primer, foundation, concealer, (noem maar op..) zie, is het gewoon super smerig??? Net zoals de foto van jou oogschaduw basis….

  Misschien een verbeter puntje, om je producten eens schoon te maken voordat je foto’s maakt. 😉

  • Jonna

   Mee eens!
   Ook staat er op de verpakking dat het product 12 maanden ‘open’ mag zijn. Daarna zou je het dus weg moeten gooien.
   Trouwens, als ik oogschaduwbasis op doe, doe ik dit op schone oogleden. Dus daar is niets onhygienisch aan, vind ik.

  • Jacky

   Dat klopt inderdaad, maar als het nog goed ruikt, het niet irriteert en het er niet vreemd uitziet kan je het gewoon nog gebruiken 🙂 Zodra je twijfelt, in de bak ermee!

 21. Karin

  Ik gebruik hem denk ik ook al anderhalf jaar en elke keer denk ik, nu is ie op! Maar ik kan er denk ik nog wel een half jaar mee doen haha.

 22. Manon

  Dit is echt de beste ever!
  En ik heb er al een hoop geprobeerd hoor.
  Deze gaat niet in de lijntjes van mijn ogen zitten (jaja ik heb op mijn ooglid lijntjes) als ik een paar keer heb geknipperd.

 23. Kim

  Ik draag eigenlijk pas sinds kort vaak oogschaduw, en alleen maar naturelle (licht)bruine kleuren, dus ik vind dat ik het nu nog niet nodig heb. Maar als ik meer oogschaduw ga dragen zal ik hier zeker aan denken!

 24. Pauline

  Je hebt me overgehaald! 16,50 is dan relatief weinig geld!

 25. Elien

  Ik heb hem ook en it’s my favourite! Ik heb hem ondertussen ook al een hele tijd maar ik blijf er trouw aan, er komt geen enkele andere primer op mijn ogen 🙂

 26. Cynthiiaa

  True, de beste oogschaduwbasis ooit, voor elke ooglook dan ook. Echt amazing.

 27. nathalie

  Ik vind deze goed maar ook de primer potion van ud.

 28. Esmay

  I. Just. Love. TFSI! 😀
  Ik kan er gewoon niet meer zonder!

 29. Allissa

  hijs errrrug fijn inderdaad! (:
  vooral qua gebruik.
  Ik heb nu ook de UDPP maar dat is een mini versie dus als die op is ga ik weer over op die van TF, vind het tubetje toch fijner.

 30. Wendy

  UDPP kun je tegenwoordig ook in tubetjes kopen. Veel handiger als de oude verpakking

 31. kim

  Ik heb hem nu ook ruim 1,5 jaar en nu echt bijna op met elke keer eerst een beetje vettige waterig substantie die eruit komt zetten. nu heb ik voor een goede deal bij sephora urban decay gekocht in twee kleuren voor 22 euro in de nieuwe verpakking, ook een tube. ideaal en prachtige kleur erbij!

 32. Samantha

  Ik wil hem ook heel erg graag, maar voor mij is het toch wel lastig om wat extra geld te hebben voor make-up. 🙁

 33. Marloes

  Mijn oogschaduwbasis is nu bijna op, dit wordt er zeker eentje die ik ga kopen!
  Gebruik nu die van artdeco, werkt ook fijn maar zit in een potje wat ik niet zo fijn vindt.

 34. knoopje

  Hoeveel ml zit er in een verpakking?

 35. silke

  Me loving your nails welke kleur heb je op?

 36. Jamilla

  Ik gebruik de primer potion van UD en ben daar ook heel tevreden over. Als die op is ga ik zeker deze proberen, hoor er veel goeds over!

 37. Annelien

  Deze gaat toch uit het assortiment? Bij veel winkels/webshops hebben ze ‘m al niet meer..

  • Lyd

   Noooooooooo dat kan niet! 🙁

 38. Ellen

  ik heb hem ook al eventjes in mijn bezit en ik vind hem ook helemaal geweldig. sinds ik deze basis heb, wil ik geen ander meer. Ik merk direct verschil wanneer ik een andere oogschaduwbasis gebruik.
  16,50 lijkt duur, maar je doet er zo onwijs lang mee en hij is heel zuinig in gebruik. dus ik vergelijking met een basis van essence/catrice, etc is hij toch goedkoop.

 39. Tieske

  Jouw oogschaduw zit altijd goed, dus hij doet z’n werk vast prima!

 40. Lion

  Ik ben benieuwd geworden! Hygiene is zeker belangrijk! Vooral omdat je het aanbrengt op je ogen. Erg fijn om te lezen dat het zo zuinig in gebruik is.

 41. Stephanie

  Ik gebruik al tijden de UDPP en ben heel blij dat ze eindelijk de sponsapplicator hebben vervangen voor een tubetje. Had het gevoel dat hij met een sponsapplicator ook sneller uitdroogde.
  Ik heb bij verschillende sephora, in verschillende landen/staten, gevraagd of ze nou UDPP of TFSI beter vinden werken en heb door hun meningen altijd UDPP gekozen. Ben nu wel meer benieuwd nar TFSI…

 42. Chantal

  Ik gebruik deze nu ook een half jaar ongeveer en dit is de beste oogschaduwbasis die ik tot nu toe gebruikt heb! :inlove:

 43. Diede

  Ik gebruik er nu een van catrice, lekker budget en doet wat ik wil. Maar zodra die op is ga ik wel kijken na deze op ebay!

 44. manouk

  Ik stond er maandag nog bij te kijken maar ik vind het toch wel heel erg duur.

 45. ValleyDollEva

  Ik gebruik nu die van Urban Decay maar deze wil ik zeker ook eens testen !

 46. Evelien

  Ik heb vorig (school)jaar in januari mijn eerste oogschaduwbasis gekocht, van Hema. Ik heb intussen het filtjertje eruit moeten halen, maar ik zet hem steeds rechtop of hij ligt plat en het is helemaal niet zo een vieze troep. Ik draag wel niet alle dagen make-up, maar heb het toch al vaak gebruikt, en het einde is ook nog lang niet in zicht. Ik ben er best wel blij mee, mijn oogschaduw blijft mooi zitten ermee. Dat is wat telt, toch 😀

 47. Heleen

  Ik heb hem ook gekocht, omdat ik enthousiast was geworden van jouw filmpjes e.d. waarin je het ook gebruikte. En het bevalt me super! 🙂

 48. xxxxBrenda

  Ik heb deze week de Urban Decay Primer Potion gekocht. Ik moet zeggen dat ik dit alleen voor mijn wenkbrauwen en mijn onderste ooglid gebruik. Op mijn ogen tot en met wenkbrauwbot doe ik de paintpot in Bare Study. De UDPP die ik heb zit trouwens ook in een tube. Ik denk dat die met het sponsapplicatortje niet meer wordt verkocht. Een hele verbetering overigens. Maar mss dat ik de TFSI ook maar eens ga proberen als de UDPP op is. Zeker omdat jouw aanraders ook altijd echt aanraders zijn. If you know what I mean 😉

  • Miss Lipgloss

   Haha ja, leuk om te horen zeg 🙂

 49. marley

  Wat grappig dat jij er z lyrisch over bent.. Ik heb m ook en bij mij creased ie als een gek! Heb jij enig idee wat ik daarmee aanmoet? Ik laat t goed drogen en gebruik foundation van clinique, ook op m’n oogleden.. Vind t echt vervelend, aangezien ie zo duur was!

  • Miss Lipgloss

   Hmmm wat gek, misschien heb je gewoon heel vette oogleden? 🙁

  • Fleur

   Het kan door de foundation komen, die zorgt waarschijnlijk voor het creasen. Probeer eens je oogleden over te slaan over de ogen en wie weet lost dat het op. Ik ken het en bij mij komt dat doordat ik de foundation ook een beetje over mijn oogleden doe.

 50. Stèphanie

  Ik heb er eentje van GOSH en van de hema.. beide werken prima en zijn ook hygienisch. De ene is in een stick en de andere in een tube.

 51. Jorna

  Ik heb deze ook gehad, maar kon er niet veel mee. Ondanks dat de tube lekker hygienisch is, ga ik liever voor de UD primer potion!

 52. Hilde

  Ik gebruik ook UDPP uit een tube 😉 Heel handig, misschien probeer ik deze ook wel een keer als ik hem tegenkom in het buitenland en als mijn Urban Decay op is 😉

 53. Miranda

  ik heb hem zelf ook sinds oktober ,en eerst wou ik mijn hema oogschaduw basis opmaken. Ik kon de verleiding niet weerstaan, ik hoorde zoveel positieve reacties over deze oogschaduw basis. En hij is echt heel erg fijn, hij werkt goed en is zeker erg hygiënisch

 54. Kelly

  Hoe duur is deze eigenlijk? Want ik heb een mini UD Primer Potion en zodra die op is was ik eigenlijk van plan een fullsize te halen.

 55. Natalia

  Deze lijkt mij ook heel fijn! Ik gebruik nu al bijna 1,5 jaar een oogschaduwbasis van Kat von D (in de states gekocht) en ook al heeft die een “lipgloss” kwastje, fijn is die zeker. Jammer genoeg is die bijna op, dus tijd voor een nieuwe! TFSI here i come! (:

 56. Jenjuain

  De TFSI was ook mijn eerste oogschaduwbasis. En hij is idd ook mijn favoriet. Al gebruik ik soms andere varianten om ze uit te proberen *Met de vrees dat ze echt gaan creasen* ga ik uiteindelijk terug naar mijn holygrail TFSI.

 57. Renee

  Ik vond de verpakking van Urban Decay eerst ook waardeloos, maar gelukkig hebben ze het nu ook in een tubetje, zoals TFSI. 🙂

 58. Esther

  Wat leuk!
  Kunnen we dit ook binnenkort bestellen in je webshop? Die zou trouwens toch 28 november open gaan? 😆

 59. My

  een jaar met een tubetje?? das wel heel zuinig 😮

 60. Helen

  Klinkt super, ik moet deze nog steeds een keertje aanschaffen! Ben erg nieuwsgierig!

 61. Maaike

  Deze werkt dus echt niet voor mij. Heb ik nog steeds een crease line na een dag. Zijn mijn oogleden net te vet voor. En verder vind ik het tubetje verschrikkelijk! Doe mij maar een sponsapplicator dat vind ik veel fijner: werkt preciezer en zuiniger. Als ik iets uit een tube moet knijpen neem ik altijd te veel waardoor ik product weggooi en dat vind ik zo zonde.

 62. nora

  Ziet er goed uit, zelf gebruik ik altijd catrice!

  • Yara

   Ja, die gebruik ik ook! Die is opzich ook wel goed!

 63. Desirée

  Ik vind het grote voordeel aan deze dat het in een tubetje zit. Ikzelf heb nog de Urban Decay primer potion en vind die echt ge-wel-dig, maar die rotverpakking… Ben blij dat ze tegenwoordig ook in tube te koop zijn. Denk toch dat ik weer voor die van UD ga ; )

 64. Nynke

  Cynthia, heb je die van KIKO al getest, die heeft precies zo’n tube. En die kost maar iets van 4,50 ofzo..

  • Miss Lipgloss

   Nee nog niet, als ik weer bij een KIKO ben ga ik hem meenemen 🙂

 65. Marlies

  Ik ben inmiddels toe aan mijn vierde tubetje! 😉

 66. amy

  die van mij is nu ook bijna op (na 1 jaar ongeveer), maar ik gebruik ‘m ook onder m’n ogen daardoor blijft mijn concealer veel beter zitten!

 67. Sanne

  Dit product wil ik zeker aan mijn stash toevoegen 🙂

 68. Aranka

  Ik heb hem ook en gebruik hem echt elke dag, in het voorjaar had ik al een back-up gekocht omdat ik dacht dat die op was. En raad eens ik gebruik nu nog steeds mijn oude tubetje, die ik nu al 2 jaar lang gebruik. Het is niet een goedkoop product, maar als je nagaat hoe lang je ermee doet is hij wel ontzettend goedkoop. Ja, dit is ook zeker mijn favoriete oogschaduwbasis.

 69. jennifer

  de verpakking ziet er echt leuk uit !!
  welke nagellak draag je op de foto’s?
  x

  • Miss Lipgloss

   Het is Hot Pink van Scence, een onbekend merk 🙂

  • Iris

   Die is leuk zeg, waar kun je die kopen? 🙂

 70. Tedje

  Heb nog nooit oogschaduwbasis gebruikt, maar deze wil ik ooK!

 71. Elly

  Ik beging de fout om de shimmery variant te kopen die ik bijna nooit gebruik, maar ga die nu toch maar eens weer pakken. Ik ben zelf gek op mijn paintpot, dat is tot nu toe echt mijn HG op oogschaduwbasis gebied!

  • Miss Lipgloss

   Ja paintpots heb ik ook een tijdje gebruikt als oogschaduwbasis maar dat ging na een tijdje toch creasen en ik vind het echt wel een nadeel dat je daar elke keer met je vingers in moet!

 72. Esther

  Doordat hij zo zuinig is, is hij in verhouding écht goedkoop! Ik heb met TFSI bijna 2 jaar gedaan, op 2 maanden na.

  Met een hema, catrice of whatever basis van een euro of vier, vijf doe ik niet lang. Misschien vier maanden? Uiteindelijk is TFSI goedkoper XD

 73. Amber

  Ik gebruik ‘m ook dagelijks, hemels spul!

 74. Tessabd

  Ik ben er ook wel benieuwd naar, ik ben gek op mijn paintpots maar ze vragen toch wat meer blendwerk dan een normale doorzichtige basis. Het enige negatieve wat ik hoor van de shadow insurance is dat er soms olieachtig spul uitkomt, dat lijkt me maar vies. Maar misschien schud jij hem wel altijd goed voor gebruik? x

  • Miss Lipgloss

   Dat heb ik nog nooit gehad, dat met die olie! Nope ik schud hem ook nooit.

  • Suzanne

   Ik heb hem ook al een jaar of 2 en ook nog nooit gehad!

  • Jolanda

   Ik herken dat wel! Er komt een soort olie/waterachtig spul als ik het wil gebruiken. Als dat er eenmaal uit is, dan krijg ik wel de juiste substantie, maar ik krijg dat altijd als ik ‘m weer gebruik, dus dat vind ik wel een nadeel. Schudden lukt ook niet echt met zo’n tube, maar misschien komt het wel omdat ik het maar 1 x in de maand ofzo gebruik…?

  • Alice

   Ik heb dat vrijwel elke keer nu, bah… het is eigenlijk niet echt vies want het is gewoon een deel van de spul zelf, de vloeibare deel, maar irritant is het wel want ik moet het elke keer goed schudden voor gebruik en zo’n kleine tube goed schudden is een beetje lastig.
   Cynthia, hoe bewaar je die van jou?

  • Miss Lipgloss

   Gewoon, liggend in een bakje, of staand in mijn kwastenbeker. Niks bijzonders!

  • Sabina

   Mischien bewaar je ‘m te warm of in de zon, zodat ie gaat ‘schiften’ ? Dan is die in principe niet kapot, alleen scheid de olie zich van het water…

  • Kimberley

   Ik heb hem afgelopen zondag gekocht. En gister voor het eerst gebruikt. Er kwam heel veel olie eruit dus heb ik even wat in de tube geknepen zeg maar, toen kwam er wel de juiste substantie eruit. Maar mijn Too Faced Shadow stinkt zo erg! Weet niet of dat normaal is, maar ergens ruikt het naar ”bloed” echt een hele vieze geur. Er staat ook geen houdbaarheids datum op de verpakking of tube. Doordat hij zo stinkt ben ik ergens afgeknapt op het product. Hij werkt erg fijn hoor maar die geur is niet om uit te houden.

   Heeft hier iemand nog meer last van? Of is het een geurloos product? Want dan ga ik toch maar even terug naar de winkel. :hmm:

  • Miss Lipgloss

   Oh wat raar, bij mij stinkt ‘ie niet!

 75. Paola

  Ik hoor hier zoveel over! Ik wil hem zelf ook nog!

 76. Manon

  Hij klinkt heel erg fijn, hupsakee op mijn wishlist d’r mee!

 77. Joan

  Ik heb al een keer op het punt gestaan om deze te kopen, maar toch niet gedaan… En spijt van haha! Dus hij staat nog op mijn lijstje. 🙂

 78. Redhotjillypeppers

  Ik heb hem ook en hij is inderdaad geweldig. Mijn oogschaduw blijft echt de hele dag perfect zitten ! 🙂

 79. Marijke

  Ik heb deze altijd gebruikt, totdat ik UD ontdekte, ondanks de super vervelende verpakking, pakt deze toch beter op mijn oogleden. Mijn oogleden zijn extreem vet. Al moet ik zeggen dat TFSI ook prima zijn werkt deed hoor 🙂

 80. Desiree

  Ik ga ‘m toch een aanschaffen, als ie zo lang meegaat!

 81. LottedeJ

  Deze wil ik echt graag proberen! Iedereen is er zo lyrisch enthousiast over altijd, ik wil wel eens weten of ‘ie echt zo bijzonder is. Ik gebruik momenteel Urban Decay’s primer potion en daar heb ik niks over te klagen.

 82. Pien

  Ben benieuwd maby toch een x proberen 🙂 ik gebruik nu die van Mac vindt ik ook super fijn, fijner dan de UD 🙂

 83. Charile

  Klinkt echt super, deze ga ik denk ik wel kopen 🙂
  x

 84. Nina S L

  Heuj, nieuw leesvoer! Dat kan ik wel gebruiken na 3 uur wakker gelegen te hebben, haha.

  Klinkt als een hele goede oogschaduwbasis, die gaat op mijn verlanglijstje!

 85. Fenna

  Ik wil deze ook erg graag aanschaffen! Helaas, is er geen Sephora bij mij in de buurt. Dus dan maar even wachten 🙁

 86. emmaly

  ik gebruik nu de primer potion, maar hierna ga ik deze aanschaffen!