Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Tokio geshopt: foto’s

Je kon al een shoplogje ’ter plaatse’ zien maar sinds die video heb ik nog meer geshopt in Tokio! En dus nog een artikel met foto’s. De Japanse hoofdstad is een waar winkelwalhalla, zeker voor een beauty-addict als ik! Kijk mee wat ik gekocht heb.

Photobucket

Twee Kokeshi Dolls! Die wilde ik heel graag en heb ze uiteindelijk pas op het vliegveld gevonden. Ze zijn van hout, handgemaakt en heel mooi glanzend. Er waren veel soorten en heb een grotere en een wat kleinere gekocht, allebei zwart met rood/roze bloemen. Ik weet nog niet waar ik ze ga neerzetten.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Detail

Photobucket

Detail

Zien ze er niet heerlijk vrolijk uit? Vind ze superleuk.

Photobucket

Sushi magnets! Voor op de koelkast.

Photobucket

En twee sleutelhangers! Ik heb ook een NY sleutelhanger daaraan, vind dat leuk, elke keer als ik mijn sleutelbos pak (en dat is nogal vaak) word ik herinnert aan die leuke reis.Photobucket

Sushi en een Japans lampionnetje. Net echt! 😀

En dan nu waarvoor je dit artikel leest… Beauty! Het is willekeurig op de foto gezet, niet per se merk bij merk of winkel bij winkel.

Photobucket

Shu Uemura! Ik heb twee cream eyeshadows (in wit en zwart) en wimpers. De rest zijn samples.

Photobucket

Photobucket

De wimpers zijn gemaakt van kleine veertjes. Cool voor een shoot!

Photobucket

Nyx lipgloss, glitters, Nyx pencil, Sweets Sweets blush en nagellak

Photobucket

Photobucket

Twee maskers (groene thee en parel), twee lippenbalsems (appel en citroen, heb ook perzik) en een reinigingsspons


Photobucket

Bobbi Brown Corrector (op het vliegveld gekocht), nail art steentjes, Orly Nailtrition, Shiseido wimperkruller en Marshmallow Fit Base met SPF50, van het merk Love Clover.

Photobucket

De Corrector, hier komt een review van!

Photobucket

de Marshmallow Fit Base

Photobucket

Royal Jelly Golden Moisturizer, Diamond Lash nepwimpers (vijf paar) en een sponge cleaner, ook kwastenreiniger, van Kosé.

Photobucket

Die wimpers zijn zo mooi, kan niet wachten tot ik ze een keer kan gebruiken!

Photobucket

De Golden Moisturizer, heel jelly is het, maar zo fijn! Heb het nu een paar keer gebruikt als dagcreme (en dan gebruik ik die Marshmallow basis voor de SPF) en dit maakt mijn huid superzacht, heb geen velletjes meer wanneer het heel koud is en het is gewoon superfijn spul. En helemaal niet duur, volgens mij 1000 yen, dat is zo’n 8 a 9 euro.

Photobucket

En hier ben ik zo blij mee: een Addiction palet. Addiction is een Japans merk, een beetje zoals MAC. Dit paletje heb ik zelf gevuld met vier kleuren oogschaduw. Ik kan op internet niks over het merk vinden, heel jammer, want het is allemaal heel erg mooi. Bij de counter mocht ik helaas geen foto’s maken.

Photobucket

Ik heb de kleuren al gebruikt, zoals je kan zien. Hoe de namen zijn weet ik niet.

Photobucket

Photobucket

De kleuren! vooral die rode vind ik geweldig. De rest ook, de kwaliteit is heel erg mooi.

Photobucket

Een soort scrubblok, deed me denken aan Buffy van Lush. Ben benieuwd hiernaar, misschien is het wel iets heel anders…

Photobucket

Instructies

Photobucket

Drie poederdonzen, een van Maquillage en twee van Shiseido. Deze gebruik ik voor visagie, om om mijn vingers te doen wanneer ik iemand maak. En in sommige gevallen, voor een zeer matte look, om poeder aan te brengen.

Photobucket

Photobucket

Zo draag ik de dons om mijn vinger, wanneer ik dan lipstick of mascara (of oogschaduw, eyeliner, oogpotlood… iets wat precies moet) aanbreng leun ik niet met mijn vingers op de huid, maar met het donsje. Dit voelt fijner voor het model én je beschadigt de make-up niet met je vingers.

Photobucket

Een Maneki Neko, gelukskat. Een heel kleintje.

Photobucket

Chubby likes Kokeshi 🙂

Photobucket

En in het Yoyogi park bij de Shinto Shrine kocht ik twee ‘amuletten’, een voor liefde, de ander voor rijkdom.

Ik wilde ook graag een kimono kopen en sommigen zeiden het al, die zijn ‘onbetaalbaar’. Ontzettend duur, duizenden euro’s, dus dat heb ik even aan me voorbij laten gaan. Ik heb in het Yoyogi park wel vrouwen en meisjes gezien in prachtige kimono’s waar ik foto’s van heb gemaakt. Er komt later nog een look met het Addiction paletje 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.