Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
2 oktober 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

TLC Make-up tijden + alles bekijken?

Afgelopen maandag vertelde ik het je al, toen ging mijn eigen korte TV programma op TLC, TLC Make-Up, op zender. Ik kreeg veel vragen of het ergens terug te zien is en hoe vaak het op televisie te bekijken is. In deze blogpost kan je alle video’s bekijken en ik vertel je wat meer over de uitzendtijden.

 

Elke dag is er een video te zien op TLC, en elke dag is dat een andere. In totaal zijn er acht verschillende tutorials, twee van drie minuten en zes van anderhalve minuut. Ik kreeg veel reacties met ‘jammer dat het zo kort is!’ en dat vind ik zelf natuurlijk ook! Laten we duimen dat ik volgend jaar een programma van een half uur heb, goed?! Haha!

 

De tijden dat het wordt uitgezonden worden pas twee dagen vooraf bepaald en die krijg ik zelf te horen. Ik zal af en toe even laten weten wanneer er weer iets te zien is. Sowieso is er vanavond om 19.48 een aflevering te zien op TLC, als je het leuk vindt om het even op televisie te bekijken!

Maarrrr… Ik kan je ook alvast alle video’s laten zien! Hieronder de afspeellijst met de acht video’s.

Ik ben er zelf enorm trots op en vind de video’s heel erg mooi geworden. Natuurlijk had ik nog veel meer willen uitleggen en had ik wel een half uur per video willen hebben, maar drie minuten op televisie is al een hele hoop en het is een begin! Als ik naar de video’s kijk zie ik echt mezelf en je ziet dat ik relaxed ben, doordat het gewoon een enorm leuke dag was met lieve, enthousiaste en aardige mensen.

Veel kijkplezier en ik wil iedereen bedanken voor de steun bij dit project! Dat doet me heel erg goed en het is erg leuk om de lieve reacties te lezen, het is voor mij een grote en belangrijke stap en het is tof dat ik daarin gesteund word. Heel veel liefs!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.