Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
8 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • goedkoop
  • kwasten
  • nail art
Een MissLipgloss artikel

Tip: Nail art kwasten setjes op eBay

P1150511Ik ben gek op nail art maar ontdekte laatst dat ik echt wat meer nodig had dan alleen mijn dotting tool om leuke creaties te maken. Op eBay ging ik op zoek naar kwasten voor nail art en ik bestelde een spotgoedkoop setje met zeven kwasten voor nog geen twee euro inclusief verzending.

 P1150509

Ik krijg echt vaak de vraag hoe ik zulke goedkope dingen vind op eBay. Het is echt héél simpel! Je zoekt gewoon wat je nodig hebt (in mijn geval was dit ‘nail art brush set’). Links in het menu klik je ‘Nu Kopen’ en ‘Wereldwijd’ aan (ik houd niet van bieden). Je ziet dan meteen resultaten. Nu klik je bovenaan, bóven je resultaten, op ‘Sorteer op: prijs + verzendkosten: laagste eerst’. Op die manier krijg je als eerste de allergoedkoopste resultaten te zien. Natuurlijk moet je dan wel goed kijken of het er kwalitatief goed uitziet, maar je hebt in ieder geval de goedkoopste dingen bovenaan staan. Zo zoek ik altijd, ook voor hoesjes voor mijn telefoon en elektronica.

P1150500

P1150501 P1150503

Op die manier vond ik dus ook dit setje met zeven nail art kwasten. Het koste met nog geen twee euro inclusief verzendkosten. Vraag me niet hóe het kan, want het moest vanuit Hong Kong komen. Het duurde twee weken voor ik het in huis had, maar dat maakt me nooit echt veel uit met eBay, want het kost ook bijna niks.

Er zitten zeven kwastjes in, al zijn het in feite zes kwastjes en een tool. Ik bestelde deze omdat ze er leuk uit zagen, omdat er sowieso twee kwastjes in zaten die ik graag wilde hebben (die hele dunne) en omdat de omschrijving er goed uit zag. En ach, als het niet iets zou zijn dan had het me in ieder geval maar twee euro gekost.

De kwastjes hebben allemaal een stevig wit houten handvat, een zilverkleurig stukje metaal en de haartjes zijn deels wit, deels roze. Ze voelen allemaal goed stevig aan en kwalitatief ziet het er goed uit – en ze voelen ook echt kwalitatief goed aan.

Ik weet niet hoeveel setjes de verkoper heeft, maar je kan hem hier vinden op eBay. Als je op mijn manier (zie begin van deze blogpost) zoekt op ‘nail art brush set’ vind je heel veel soorten setjes met verschillende soorten kwastjes. Leuk voor de beginnende nail art hobbyist. Waarschijnlijk vinden professionele nagelstylisten dit vreselijk spul, maar ik kan er prima mee werken en het doet wat het moet doen!

P1150504

P1150506

P1150507

Ik heb ook dit setje gekocht en een dottingtool. Voor heel weinig!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.