Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
4 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Tip: eBay bag in bag voor €3

00000 Ik geef je nogal wat eBay tips de laatste tijd, en ik heb weer een geweldig koopje waar ik heel erg blij mee ben. Ik spotte deze budget tip op de beautyblog Milk Bubble Tea en besloot er zelf zo’n bag organizer te bestellen voor nog geen drie euro. I love it.P1180626

‘Bag in bags’ zijn al een hele poos in gewone winkels te koop en zijn jaren geleden een echte trend geweest, overal zag je die dingen! Ik heb er zelf ook ooit een gebruikt, maar later toch weer uit mijn tas gehaald omdat ik hem om een of andere reden niet praktisch vond (?). Toen ik op Milk Bubble Tea die bag organizer tegenkwam dacht ik ‘Hey! O ja! Dat was handig!’. Zeker omdat ik alleen maar tassen heb met mega grote vakken, totaal onpraktisch. 

Want: mega tas vol los slingerende spullen, de hele dag gravend op zoek naar die ene pen of die lipgloss. Of ik sta een kwartier voor mijn deur in mijn tas te zoeken naar mijn sleutels (echt gebeurd). Ik heb het wel eens ingedeeld met allemaal toilettasjes en heb bewondering voor dames die dat kunnen, want op een of andere manier vind ik dat ook onhandig. In welk tasje zat nu wat? En om dan elke keer zo’n tasje te pakken om iets in te doen als je iets terug in je tas wilt stoppen: I’m not that kinda girl. Ik mik dingen gewoon in m’n tas. 

Dus, zo’n tas organizer is best wel erg handig. Zeker deze, want hij is echt wel heel erg ruim, met drie vrij grote vakken en aan de zijkanten zes kleine vakjes. 

P1180627

Er zijn allerlei kleuren, maar ik heb een grijze met roze. Het is niet een tasje met een Chanel uitstraling, maar hey, hij kost dan ook maar drie euro, én hij zit verstopt in je tas. Je ziet hem eigenlijk niet. Het ding is vrij stevig en voelt kwalitatief oké aan, al zat het me niet verbazen als hij ooit een keer spontaan uit elkaar valt. Ik bedoel: hij was drie euro inclusief verzending, hoe kan dat nou?

P1180628

P1180630

 

Die grote vakken kan je dichtritsen en er zit een klein ‘handvat’ aan zodat je hem makkelijk uit je tas kan tillen…

P1180631

… en in een andere tas kan doen.

Kijk, vrouwenproblemen: je hebt een aantal prachtige tassen, die je allemaal even lief gebruikt. Als je de één gebruikt, staan de anderen liefdevol op je te wachten tot je ze weer pakt. Maar, als je een beetje zoals ik bent, dan sleep je graag een hoop spulletjes met je mee. Natuurlijk je portemonnee, maar ook een notitieboekje, je paspoort of ID, kauwgom, pennen, lipgloss, nagelriemolie, een flesje parfum, nog een lipgloss, lippenbalsem, kabels voor je telefoon, snoeppapiertjes, oogpotlood en ander vrouwelijk rommel. Het is dan onhandig als je dat allemaal één voor één moet overpakken in je andere tas. En even omkieperen kan niet, want als je een beetje zoals ik bent, dan verzamel je ook een héle hoop spullen in je tas in de dagen dat je hem gebruikt die je niet mee wilt nemen in je volgende tas. En dan moet je dat allemaal weer gaan opruimen. En uitzoeken. En als je net even beslist dat je een andere tas mee wilt hebben omdat die beter bij je schoenen staat (of gewoon omdat het goed VOELT) dan heb je daar absoluut geen behoefte aan.

Dus. Handig. O ja, en het is gewoon makkelijk en praktisch dat ‘ie je tas in vakken indeelt. En het houdt je tas van binnen schoon, ook. Als er iets lekt of vies wordt, gebeurt dat in je organizer.

P1180632 P1180633

 

Hup, m’n andere liefde aan mijn arm!

Wil je ook zo’n ding? Ga naar eBay. Zoeken op ‘Travel Insert Handbag Organiser’, Wereldwijd en ‘Nu Kopen’. Je vindt ze vanaf zo’n drie euro inclusief verzending!

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.