Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
20 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • dunya & desie
  • serie
  • televisie
Een MissLipgloss artikel

Tip: Dunya & Desie @ Uitzendinggemist.nl

Ik vertelde jullie laatst over mijn favoriete series, waar heel veel leuke comments op kwamen met tips. Shoot, ik heb echt nog veel te kijken de komende jaren! Maar nu ben ik helemaal vergeten om in dat artikel Dunya en Desie te noemen! Ik ben echt groot fan van deze Nederlandse serie en toen ik een jaar of twaalf, dertien was, kwam het voor het eerst op televisie. Toen ik laatst op m’n iPhone uitzendinggemist aan het checken was, zag ik dat het opnieuw uitgezonden werd! Het is helaas alweer afgelopen, maar je kan het gewoon kijken op de site. Ik heb alle afleveringen die zijn uitgezonden inmiddels weer gekeken en ik ben nog steeds zo erg fan als toen ik dertien was!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.