Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
17 januari 2014 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Tien type producten waar ik niet zonder kan

Vertelde ik je even geleden over beautyproducten die me letterlijk gestolen kunnen worden, vandaag wil ik je vertellen over de producten waar ik écht niet zonder kan. Ik heb mezelf beperkt tot tien, omdat ik anders volgende week nog aan het typen ben. Aan welke tien soorten beautyproducten klamp ik me vast als mijn huis geplunderd wordt?

 

Shampoo

Vet, onverzorgd haar vind ik vreselijk. Het voelt vervelend en het ziet er ook slonzig uit. Ik wil absoluut mijn haar kunnen wassen! En die shampoo kan ik dan ook meteen als zeep voor mijn lijf gebruiken, want ik wil gewoon schoon zijn. Heel belangrijk! Conditioner laat ik achterwege, er zijn andere dingen die ik belangrijker vind.

Droogshampoo

Onmisbaar: droogshampoo. Ik was mijn haar een tot twee keer in de week en tussendoor gebruik ik dan droogshampoo. Even sprayen, borstel erdoor en je haar ziet er weer fris en schoon uit. Ik moet altijd droogshampoo in huis hebben (of bij me als ik op reis ben), ik kan echt niet zonder!

Deodorant

Tja, ik wil gewoon niet vies ruiken! Als ik geen deodorant gebruik, merk ik dat meteen. Het liefst gebruik ik Lady Speed Stick, mijn favoriete deodorant. Laat geen enkel luchtje door en zorgt ervoor dat ik altijd fris ruik, wat voor dag het ook is.

Gezichtsreiniger

Mijn lichaam reinigen met shampoo, oké. Maar mijn gezicht met shampoo wassen gaat me wat te ver, vreselijk slecht voor mijn gezicht! Ik wil dus echt een gezichtsreiniger meenemen als ik tien producten moet uitkiezen als mijn huis geplunderd zou worden. Het liefst de Purity Made Simple van Philosophy, die is al tijden favoriet.

SPF30 voor mijn gezicht

Elke dag smeer ik SPF om mijn huid tegen de schadelijke effecten van de zon te beschermen, ook in de winter. Op het moment gebruik ik een SPF30 van Murad, maar ik wissel nogal eens af. Die van Murad vind ik trouwens wel prettig, maar ik ben ook gek op de SPF50 DayWear van Estée Lauder. Die mag je niet van me afpakken, ik wil écht elke dag SPF smeren!

Foundation/BB Cream

Tijd voor de make-up! Foundation of BB Cream vind ik echt onmisbaar. Het liefst gebruik ik mijn Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster, mijn favoriete BB Cream. Maakt mijn huid mooi egaal, laat haar stralen en blijft de hele dag mooi zitten. En ‘light’ is perfect voor mijn huidstint.

Gezichtspoeder

Geen foundation zonder poeder! Ik kan echt geen BB Cream of foundation dragen zonder het af te poederen. Dat glanzende en plakkerige vind ik vreselijk. Lekker even poederen voor een mat gezicht én dan blijft mijn make-up ook nog eens veel langer zitten. Als ik foundation gebruik, gebruik ik daarna áltijd poeder. Het een kan bij mij niet zonder het ander.

Fixing Spray

Elke dag gebruik ik primer en fixing spray en als ik tussen de twee moet kiezen ga ik nu voor de laatste. Deze maakt ten eerste mijn make-up mooier omdat al het poederige verdwijnt, wat je look heel natuurlijk maakt. Ook zorgt het er voor dat je make-up gewoon veel langer blijft zitten! En het voelt zo lekker als je het over je gezicht sprayt…

Mascara

Een vrouw kan toch niet zonder mascara! Doet meteen zoveel voor je wimpers, je ogen, je hele uitstraling. Als ik uit alle make-up producten zou moeten kiezen, werd het absoluut mascara.

Poederblush

Blush maakt mijn look altijd helemaal af. Als ik me opmaak ga ik nooit de deur uit zonder een beetje blush. Het liefst ga ik voor een perzik kleurtje met een subtiel glansje, dat geeft ook meteen een gezonde glans aan mijn gezicht.

Welke 10 producten kies jij als je zou móeten kiezen?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.