Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Thierry Mugler Alien Refillable Purse Spray & Refill

P1190330Ik weet niet hóe vaak ik het je al heb verteld, maar ongetwijfeld heel vaak: Alien van Thierry Mugler is één van mijn favoriete geuren. Samen met Love van Chloé staat dit parfum op nummer één. Als er iets gebeurt rond deze geur, spits ik mijn beauty oren. Wat ik echt te gek vind: de Refillable Purse Spray! Een stijlvolle tasverstuiver die je zelf kan bijvullen.

P1190322

De set komt in dit mooie doosje en kost €65,50 voor 7,5 & 35ml (dus 42,5ml). 30ml is normaal gesproken verkrijgbaar vanaf €63. In het doosje zit niet alleen de tasverstuiver, maar ook een flesje van 35ml om deze tasverstuiver bij te vullen.

P1190323

Wat er in het doosje zit…

P1190324

P1190327

Tadaaaa… Alsof je een schatkistje open doet. Geweldig als cadeau ook.

P1190328

De tasverstuiver is van wit kunststof en er staat heel vaak ‘Alien’ op. Hij voelt licht aan, handig voor in je tas. Het liefst neem ik altijd mijn geur mee in mijn tas (of op reis) zodat ik kan bijsprayen wanneer ik wil. Maar om nou altijd zo’n grote fles mee te nemen… Natuurlijk heb je ook de tasverstuivers als Travalo, maar ik heb niet tien Travalo’s om mijn favoriete geurtjes in te doen. En: dit ziet er ook nog eens heel erg chic uit.

P1190330

Op de dop staat ‘Alien’ en de dop is magnetisch! Hij klikt heel mooi op het flesje en kan er in je tas dus niet zomaar af vallen.

P1190331

Dit flesje zit in het plastic omhulsel. Hier in zit 7,5ml Thierry Mugler Alien.

P1190332

Als je het laatje in het doosje open doet, vind je de navulling. Met een schattig gouden trechtertje zodat je het kleine flesje kan bijvullen.

P1190334

P1190336

Zo kan je de parfum er in gieten. Alleen… dat grote flesje giet voor geen meter waardoor je veel morst. Dat vind ik heel erg zonde én jammer. Ik zag het al toen ik het dopje er af draaide; dit wordt smeren! Gelukkig vang je een hoop op door het trechtertje, maar je morst hoe dan ook. Dat vind ik wel jammer en een detail dat niet helemaal in orde is.

Ik ben gék op Alien en ben onwijs blij met mijn tasverstuiver, nu kan ik hem altijd op een chique manier meenemen. En natuurlijk heel handig voor op reis. Een geweldig cadeau ook voor de feestdagen, al dan niet voor jezelf…

De set kost €65,50 en is onder andere te koop bij Douglas.

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.