Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
2 november 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • japan
  • the price of beauty
Een MissLipgloss artikel

The Price of Beauty: Japan


In mijn artikeltje over mijn Japan-trip kreeg ik de tip om de Japan-aflevering van The Price of Beauty te kijken. Omdat ik het zelf zo leuk vond, bij deze kunnen jullie hem ook zien. De kwaliteit is niet zo heel goed en er is geen ondertiteling, maar je kan hem helaas niet rechtstreeks op de site van VH1 (de zender waar het op uitgezonden werd) kijken. Enjoy 😀 Ik heb er zelf meteen wat van geleerd! Die spa! My goodness, wat ziet dat er geweldig uit… Die visjes doen me denken aan Dr Fish 🙂 Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik vind dat Jessica en haar vrienden erg respectloos doen tegenover de gebruiken in Japan, telkens zo gillen en lachen… Or is it just me? Lees verder voor deel 2 en 3.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.