Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
16 mei 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nagellak
  • nail art
  • ombre waves
  • Review
Een MissLipgloss artikel

The New Black nagellaksets

P1130204The New Black is een onwijs leuk nagellakmerk. ‘Het zoveelste nagellakmerk?!’ hoor ik je denken, maar TNB is wel écht anders, ze hebben namelijk alleen setjes waarmee je nail art kan maken. Van wat meer ingewikkelde creaties tot hele simpele dingen, startend bij €13,95 (voor twee lakken). Ik wil je vandaag twee sets laten zien: Ombré Waves en Subculture Contemporary Neons.

The New Black Ombré Waves

P1130198

Dit is Ombré Waves, deze set bevat vijf nagellakken van 4 milliliter. Kost €29,95, dat komt neer op €7,48 per flesje nagellak. Dat is natuurlijk niet heel goedkoop, maar ook niet mega duur. Laten we het ‘mid price’ noemen. Deze set is bedoeld voor ‘ombré nails’, dus dat je elke vinger een andere kleur geeft zodat je een leuk kleuroverloop krijgt. Alle nagellakken zijn in blauw/turquoise tinten, maar ze zijn toch wel net even wat anders.

P1130199

Achterop de verpakking staat een suggestie voor hoe je de lakken kan dragen, en op de site van The New Black staan instructievideo’s. Voor de meeste setjes heb je die video niet echt nodig, deze ‘nail art’ is namelijk gewoon heel erg simpel – zoals de meesten.

P1130203

De nagellak zit in langwerpige kleine flesjes die er goed uitzien. Niks mis mee!

P1130204

P1130211

En zo zien de ‘Ombré Waves’ er uit op mijn nagels. Onwijs leuk, toch? Het is geen creatie die ik niet zelf had kunnen bedenken, maar het ziet er wel hartstikke leuk uit en je hebt in één keer vijf mooie lakken die je natuurlijk ook los van elkaar kan gebruiken. Zelf vind ik de kleur op mijn pink het mooiste, samen met de lak op mijn middelvinger.

P1130213

De lakken zijn kwalitatief goed: ze lakken prima, hebben een goede dikte, dekken in twee lagen en blijven ook prima een paar dagen zitten. Gewoon wat ik verwacht van een nagellak! Superleuk.

The New Black Subculture contemporary neons

P1130271

P1130274

In dit setje zitten twee lakjes (ook 4 milliliter) en kost €13,95. Dat is €6,98 per lakje, iets minder dan als je de grote set koopt. Er zitten twee kleuren lak in: een blauwe lak met een tikje shimmer en een gouden glitterlak. Deze kan je natuurlijk geweldig met elkaar combineren! Maar je kan ze ook los van elkaar dragen, want de glitterlak dekt in drie lagen prima.

P1130240

De blauwe kleur. Ik vind hem onwijs mooi! Ik ben een sucker voor creamy lakjes zonder glitter of shimmer, maar deze blauwe tint met een subtiel glittertje vind ik toch wel supermooi! Hij dekt in twee lagen perfect.

P1130242

P1130244

Tadaaaa… Met een laagje van de gouden glitter erover. Super feestelijk en de gouden glitterlak is best ‘rijk’, er zitten echt veel glitters in waardoor je het effect goed kan zien. De combinatie van blauw met glitter vind ik er geweldig leuk uit zien.

  P1130251

Hier heb ik op mijn ringvinger nog een extra laagje glitter gedaan, het geeft echt een leuk effect! Dankzij de glitter blijft deze combinatie ook nog eens lekker lang zitten. En oké, het verwijderen is even een klusje, maar als mijn filmpje kijkt waarin ik uitleg hoe je makkelijker glitterlak kan verwijderen is dat ook weer opgelost.

 

Ik vind de setjes van The New Black onwijs leuk! Geweldig om cadeau te geven en je hebt meteen meerdere lakjes die kan toevoegen aan je nagellakstash. Natuurlijk kan je deze ‘nail art’ creaties ook wel zelf verzinnen en zelf de lakjes bij elkaar scharrelen die je wilt gebruiken, maar  The New Black reikt je een kant-en-klaar setje aan waarmee je meteen aan de slag kan. Een tikje inspiratieloos, maar hey, dat zijn we allemaal wel eens, toch? Ik vind ’t leuk!

 

 

 

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.