Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
22 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Boeken, televisie & tijdschriften
  • mtv
  • the hills
  • tv
Een MissLipgloss artikel

The Hills seizoen 5

Aanstaande zaterdag om 18.10u begint The Hills weer! Het vijfde seizoen is vanaf dat moment op de Nederlandse MTV te zien. Heel eerlijk: ik heb nog nooit naar The Hills gekeken. Soms zag ik stukjes, maar ik vond het lastig om het dan te gaan volgen omdat ik er dan echt ‘midden in’ zat. Dus ik ga zaterdag maar eens kijken, volgens mij is een nieuw seizoen wel een goed moment om te beginnen als The Hills newbie!

Voor meiden die niet weten wat The Hills is: het is een realityprogramma over de jonge meiden Lauren, Audrina en Heidi. En natuurlijk hun vriendjes en vriendinnetjes…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.