Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
17 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • geur
  • parfum
  • Review
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop White Musk Breeze

De White Musk geur van The Body Shop is een succesnummer en elk jaar komt TBS met een nieuwe versie van deze geur. Voor deze zomer: White Musk Breeze. De verpakking ziet er al heel zomers en fris uit, maar hoe is de geur?

The Body Shop omschrijft de geur als ‘een verkoelend briesje op een warme zomerdag’. De geur heeft een fris, transparant muskuskarakter met verkwikkende citrusaccentjes. Hij opent met sprankelende akkoorden van citroen, limoen en grapefruit. Die gaan over in een zacht zomerboeket van roos, jasmijn en lelietje-van-dalen. Het geheel sluit af met rijke akkoorden van White Musk gecombineerd met een snufje vanille, voor een fluweelzacht effect op de huid en een ingetogen sensualiteit.

  • Top: limoen, citroen, sinaasappeln, pruim, grapefruit, perzik, akkoorden van groene bladeren, elemi
  • Hart: roos, jasmijn, lelietje-van-dalen, aquatische akkoorden, ylang-ylang, afrikaantje, anjer
  • Basis: White Musk, cederhout, patchouli, een vleugje vanille

Zo, dat is een hele mond vol. De geur ruikt inderdaad heel fris en verkoelend, ook vrij zoet maar niet overweldigend. Na een paar minuten is het ergste zoete er af en ruik je vooral de muskgeur. Die is onmiskenbaar, en ik kan hem ook niet omschrijven. Gewoon, musk! Als je niet weet hoe dat ruikt, ga echt even een keer ruiken bij The Body Shop, het is een erg herkenbare geur. Ik vind hem erg lekker. Door de musk ruik je ook wat bloemgeuren, lichte citrusgeuren en een zweempje vanille.  Ik vind het een erg lekkere geur, heerlijk voor warme zomerdagen. Hij is absoluut niet zwaar, maar je ruikt hem wel goed. Ik vind het een ideaal parfum voor in m’n tas, het flesje is lekker klein en handzaam.

De 30 ml geur kost €15, wat een super prijs is voor zo’n lekker parfum. Verder is er ook nog een Cooling Chiffon Body Mist (€12,50 voor 100 ml), een Smooth Satin Body Puree (€12,50 voor 200 ml) en een Sumptuous Silk Shower Gel (€10 voor 250 ml). Leuk aan The Body Shop vind ik altijd de lekker toegankelijke prijzen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.