Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
3 juni 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodymilk
  • geur
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop White Hot Summer

Zo leuk: The Body Shop komt telkens met nieuwe versie van de Musk parfum. Superleuk! Ik heb zelf nu de Intrigue (uit de winter) en deze, een echte zomergeur.

De musk geur voor deze zomer heet White Hot Summer, een sensuele, maar toch hele frisse en bloemige geur. Dus perfect voor overdag, maar ook super voor een strandfeestje ’s avonds.

In de geur zitten topnoten van roze peper, bergamot en viooltjesblad, een hart van roos, anjer, heliotroop en iris en basisakkoorden van sandelhout, muskus en vanille. En er zitten ook nog eens Community Trade ingredienten in, zoals sheaboter uit Ghana en biologische babassu-olie uit Brazilie.

In deze minicollectie zit de eau de toilette, een bodylotion en een bodymist. De parfum kost maar €15 voor 30 ml, dat is echt helemaal niet duur! Ik vind de geur echt geweldig. Als ik de parfum gebruik, gebruik ik die eigenlijk altijd in combinatie met de bodylotion. Die kost trouwens €12,50 voor 250 ml, ook niet duur. Je hebt van de bodylotion trouwens maar heel weinig nodig. Hij is lekker dun, smeert goed uit en daardoor heb je voor bijvoorbeeld je benen maar een drupje nodig. En wist je dat je de geur van je parfum veel langer blijft hangen als je hem op een matchende bodylotion spuit? Ik smeer mezelf dan ook altijd eerst helemaal in met de bodylotion en spuit daarna de eau de toilette achter m’n oren en op m’n polsen. Ik krijg dan serieus de hele dag complimentjes!

De body mist kost trouwens €12,50 voor 100 ml.

Deze geur is limited edition, dus als je hem ook wil: wees er snel bij!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.