Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
18 september 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • body
  • body shop
  • bodylotion
  • bodyscrub
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop Vineyard Peach

Volgens mij komt The Body Shop over twee weken met de lekkerste producten die ze ooit hebben gehad. Ik maak geen grapje! De Vineyard Peach producten zijn om op te vreten, zo lekker. En met een bodyscrub, een bodybutter, een bodylotion en een douchegel heel erg compleet. Perfect voor perzik-lovers!

De lijn bestaat uit:

  • Body Butter €16
  • Body Scrub €15
  • Shower Gel €6,50
  • Body Lotion €12

Ik heb voor deze review de Body Scrub en de Body Lotion getest. Nu ik deze al een aantal weken met heel erg veel plezier gebruik móet ik straks wel even naar de winkel rennen om ook de douchegel te halen… Want oh, wat ben ik gek op de Vineyard Peach geur!

Eerst: de Cream Body Scrub. Deze kost €15 voor een flinke pot van 200ml. De pot zelf is transparant waardoor je de scrub erdoorheen kan zien, de deksel heeft een perzikkleur en er staat een hele grote perzik bovenop. Hier wil je eigenlijk meteen je tanden in zetten…

De bestanddelen van de scrub. Dat ziet er goed uit. Het bevat lekker veel verzorgende oliën, zoals sojaboon olie, zoete amandelolie, perzikpitolie en babassu-olie. De scrubdeeltjes zijn gemaakt van perzikpitpoeder en kokosnootpoeder, lekker natuurlijk dus. Er zit parfum in, dat staat ongeveer op de helft van de ingrediëntenlijst. Ik heb hier niet echt iets op aan te merken, het is prima! Er zit geen zeep of reiniger in.

Ooooh… Ik heb hier geen woorden voor! Dat ziet er toch simpelweg HEERLIJK uit?

Nog eentje dan.

Oké, nog één!

Aaah! Wat een heerlijk spul is dit! Ik wil hier een year supply van! De scrub is superromig en zit vol met scrubbende stukjes, zoals de perzikpitstukjes en kokosnootstukjes. Dit scrubt lekker stevig. Mijn huid voelt na het drogen heel gevoed aan, maar er zit geen vettig olielaagje op. Yes! Dat vind ik het allerfijnst, als mijn huid achteraf heel lekker zacht gevoed aanvoelt, maar als er geen ‘vet’ op ligt.

Heb ik het al gehad over de geur? Die geur!! Die is goddelijk. Alsof je een lekker rijpe perzik onder je neus houdt. Onwijs lekker. Pure lekkere zoete perzik.

Na het scrubben ziet mijn huid er zacht en stralend uit, heerlijk. Deze scrub is niet voor je gezicht, echt alleen voor je lichaam.

De bodylotion kost €12 voor een pompfles (hoera, ik houd van pompjes!) van 250ml en ruikt net zo heerlijk als de scrub.

De bestanddelen van de bodylotion. Geen minerale olie, wel verzorgende bestanddelen als shea boter en perzikpitolie. Hmmmm.

De bodylotion is lekker dun en smeerbaar en trekt snel in, maar geeft wel een superzacht, gevoed en soepel gevoel aan mijn huid. Lekker om meteen na de scrub te gebruiken.

Wanneer de producten in de winkel liggen ga ik sowieso nog de douchegel halen, want deze geur vind ik onbeschrijflijk lekker. I love it! Vanaf oktober (dat is over twee weken) liggen de Vineyard Peach producten bij alle The Body Shop filialen en in hun online shop. Ik kan écht niet wachten!

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Lees mijn disclaimer.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.