Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • nieuw
  • nieuws
  • The Body Shop
  • webshop
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop NL Webshop!

Nog een tip om bij mijn binnenblijf-tips te doen… De The Body Shop webshop! Nooit meer door de vreselijke kou, sneeuw, wind, regen naar The Body Shop, want nu is er eindelijk een Nederlandse online shop waar je het complete assortiment kan kopen! Ideaal voor de komende feestdagen, maar ook als je dat ene product wil bestellen wat je hier op de site zag!

Een Amerikaanse webshop bestond altijd al en ik liep daar regelmatig te snuffelen, maar nu kunnen wij Nederlanders ook online bestellen. De shop is lekker overzichtelijk en je betaalt geen verzendkosten bij een bestelling boven de €25. Het is wel jammer dat je nu alleen nog maar met creditcard kan betalen, maar binnenkort komt Ideal daar ook bij, dus dan kan iedereen er gebruikt van maken.

Categorie gezicht, met daarin weer verschillende categorieen als Reinigers, Scrubs & Maskers, Tonics, Dag-en Nachtcremes, Serums…

Bad & Body

Cadeausets, verdeeld in verschillende prijsklassen

Eau de toilette & Parfum…


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.