Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • conditioner
  • nieuw
  • nieuws
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop Eighties Beauty Classics

The Body Shop bestaat al heel lang (sinds 1976), en in de jaren tachtig was de Originals lijn superpopulair. In deze lijn zitten producten als shampoo, conditioner, gezichtsreiniger en verzorging in fruitgeuren. Omdat retro tegenwoordig helemaal hip is, ligt deze collectie al een tijdje opnieuw in alle filialen van The Body Shop. Om de producten meer van ‘nu’ te maken zijn de verpakkingen ‘groener’ dan ooit. Ze bestaan namelijk uit 100% gerecycled materiaal en in de producten zitten Community Trade ingrediënten.  En morgenavond is er zelfs een leuk 80’s feestje in de The Body Shop in de Kalverstraat, dus lees gauw verder!


Bath & Shower gel in Fuzzy Peach, Dewberry, Banana, Green Apple €5 voor 250 ml

Bodylotion in Dewberry, €7 voor 250 ml

Shampoo in Banana en Ice Blue, €5 voor 250 ml

Conditioner in Banana, €7 voor 250 ml

Cleansing Gel in Passion Fruit, €7 voor 250 ml

Cucumber Water, €7 voor 250 ml

Cleansing Milk in Cucumber, €7 voor 250 ml

Moisture Cream in Carrot, €9 voor 50 ml

Wil jij een heus The Body Shop 80′ party meemaken? Kom dan morgen vanaf 16.00u naar het filiaal van The Body Shop in de Kalverstraat in Amsterdam. Het wordt een echte party met een DJ, 80’s make-up en goodiebags! Je kan gratis een 80’s make-over krijgen en bij aankoop van twee Eighties Beauty Classics producten krijg je een goodiebag. Als je zeker wilt zijn van een make-over, moet je even bellen voor een afspraak, naar 020-6239789.

Binnenkort reviews van deze 80’s producten.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.