Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 juni 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • deo
  • deodorant
  • revie
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop DeoDry review

Al een tijdje gebruik ik afwisselend deze twee nieuwe deodorants van The Body Shop. Ze heten DeoDry en zijn helemaal gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De deo’s bevatten geen aluminium en parabenen en de alcohol die er in zit wordt gewonnen uit biologisch suikerriet. Daarnaast beschermen ze je tegen nare luchtjes (24 uur lang) en verzorgen ze je huid met aloë vera. Ze kosten €5 per stuk en ik was benieuwd!

Ik heb een stick in Chilled & Breezy en een roller in Fresh & Floral. De geurtjes vind ik erg fijn, ze zijn lekker subtiel, fris, en niet te erg aanwezig. Zoals ik deo’s het liefst heb, ze moeten niet gaan mengen met m’n parfum of bodylotion qua geur. De deo’s zijn unisex, als je er eentje voor je broer, vriend of vader haalt, zou ik gaan voor Chilled & Breezy of de andere geur, Cool & Zesty.

Nu de test: werken ze echt tegen transpiratie en vooral belangrijk; tegen nare geurtjes? Ik vind niets viezer dan naar zweet ruiken, al kan je er soms niks aan doen. Ik zweet niet heel erg, maar heb wel deodorant nodig om fris te blijven ruiken. Ik heb al veel deo’s getest de afgelopen jaren en er zijn er maar weinig die echt doen wat ik wil: me droog houden en zorgen dat ik niet ga ruiken naar zweet.

Ik heb afwisselend de stick en de roller gebruikt en kom net als een vriendin tot de conclusie dat de stick z’n werk het beste doet. Even onder je oksel aanbrengen ’s ochtends en je ruikt de hele dag niks. Ideaal, zoals het hoort! Normaal gebruik ik geen sticks, ik vind het een beetje onhygiënisch om telkens met zo’n blok deodorant langs je oksels te gaan… Maar it works! De roller werkt voor mij minder, ik merk dan toch wanneer ik me ingespannen heb dat ik een onaangenaam luchtje ruik… Dus als je de DeoDry wilt proberen: ga dan voor de stick, die werkt super.

Ik heb in ieder geval een deo gevonden die werkt, de stickvariant van The Body Shop DeoDry! Ze kosten dus €5 per stuk, wat ik een oké prijs vind voor deodorant. Niet heel goedkoop (ze zijn er goedkoper) maar ook absoluut niet duur. Een navulverpakking kost €4. DeoDry is te koop bij alle The Body Shop filialen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.