Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
28 december 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • budget
  • nieuw
  • nieuws
  • The Body Shop
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop Big Is Beautiful!

Dat vreselijke moment is weer daar… Je draait de deksel van je pot bodybutter open, je wil een lekkere lik pakken om je benen heerlijk zacht mee te smeren, maar… Er zit nog maar een héél klein beetje in. Net genoeg voor één kuit. Gelukkig komt The Body Shop met limited edition supersize bodybutters en showergels!

De standaardverpakkingen van de bodybutters bevatten 200ml en de shower gels 250ml. Maar de big-is-beautiful formaten bevatten 400ml (bodybutters) en 750ml (showergels). Oh my! Dat zijn flinke jongens!

‘Ze zullen dan ook wel twee keer zo duur zijn,’ denk jij nu. Maar niets is minder waar! Deze joekels zijn heel fijn geprijsd, de butters kosten namelijk €18 en de showergels €9! Ja, echt! Een normale maat bodybutter kost normaal €15 (voor 200 ml) en de showergel €6 (voor 100 ml).

De bodybutters zijn er in coconut, mango en shea en de showergels zijn er in coconut, moringa, olive, pink grapefruit en strawberry. Mijn grote favoriet is pink grapefruit en ik denk dat ik daar maar eens een joekelversie van ga halen! Die geur is zo ontzettend lekker, heerlijk friszoet. Ik heb al heel vaak met die fles in mijn handen gestaan bij The Body Shop, maar dacht dan ‘Nehh, ik heb nog vijf zepen en drie flessen showergel staan.’ Maar nu moet ik hem toch eigenlijk wel hebben… In het nieuwe jaar dan, want ik heb nog steeds een no beauty buy.

Deze big momma’s liggen vanaf vandaag in alle The Body Shop filialen, en in de online store. Ze zijn limited, dus wees er snel bij.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.