Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
19 april 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • mascara
  • Review
  • Test
  • testpanelr
Een MissLipgloss artikel

The Body Shop Big & Curvy Mascara

Elke nieuwe mascara wil ik proberen, want het is echt een feit dat de zoektocht naar de ultieme, perfecte mascara gewoon nooit ophoudt. Vinden we er echt een die onze wimpers volume geeft, maar ook de wimpers sepereert, lang houdt en krult? De Big & Curvy mascara van The Body Shop zegt ons dat de zoektocht beeindigd kan worden! Big & Curvy belooft gekrulde, volle en gesepareerde wimpers.

De mascara is niet alleen goed voor volume en krul, maar hij verzorgt je wimpers ook. Zo zit er provitamine B5, Community Trade maroela-olie en biologische Community Trade bijenwas in. Deze vochtregulerende ingrediënten verzorgen de wimpers, houden ze soepel en laten ze er gezond uitzien.

Op het borsteltje is patent aangevraagd, het is namelijk iets heel nieuws. Het is ontwikkeld door mascara-experts voor een optimale volumeboost. Het bevat een unieke vezeltwist. Hij ziet er uit als een normaal klassiek mascaraborsteltje, maar is een stuk dunner en volgens The Body Shop bereik je er ook een beter resultaat mee.

Goed, genoeg gepraat, let’s test! Ten eerst vind ik het borsteltje een groot pluspunt. Het is van gewone haartjes en niet van plastic, hij is lekker dun, dus je komt niet tegen je huid aan waardoor je lelijke vlekken krijgt, en je kan zelfs de kleinste, kortste wimpertjes bereiken. Daarnaast zorgt het borsteltje er echt voor dat je wimpers goed gescheiden worden.


Zonder


Met

Zoals je ziet, zwarte, dikke, lange, gekrulde wimpers. Precies wat de mascara belooft!


Voor


Na

Ik moet zeggen dat ik wel onder de indruk ben van deze mascara. Hij werkt snel en prettig, doet wat ‘ie belooft en blijft ook nog eens goed zitten zonder uit te lopen of te gaan korrelen. De Big & Curvy mascara kost €15, wat een gemiddelde prijs is voor een mascara. Niet heel goedkoop, niet heel duur, maar ik vind wel dat de mascara deze prijs waard is.

De Big & Curvy mascara is te koop bij elk The Body Shop filiaal.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.