Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 juli 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

The All Nighter


Per ongeluk heb ik een ongelooflijk fijn product ontdekt, en dat vind ik leuk! Laatst was ik een dag in Amsterdam en ’s avonds had ik nog een etentje. De dag er voor had ik mijn haar gewassen maar elke keer als ik in de spiegel keek stoorde ik me aan een paar vet geworden lokken. Misschien had ik er die dag teveel aan gezeten, misschien was het wat hormonaals, wat dan ook: mijn haar was vettig. Ik wilde even een snelle oplossing voor mijn vettige haar en de dichtsbijzijnde beautywinkel was Skins. Ik had maar weinig tijd dus ik besloot daar even te kijken voor een droogshampoo. Ze hadden twee soorten en ik ging voor het kleine busje The All Nighter. Wel €22, dus het kon maar beter goed zijn. Ik gebruikte het in de winkel meteen even om mijn vettige lokken onder handen te nemen en ik ben nu helemaal gek op dit spul. Het zit altijd in mijn tas sinds ik hem heb gekocht en het is geweldig. Lees verder voor meer informatie en een review.

The ALL NIGHTER Styling Powder™ is the ULTIMATE all natural hair powder / dry shampoo / styling product to build volume, absorb excess oil, freshen hair and extend your blowout. It gives body to limp, lifeless hair and eliminates the need for excessive shampooing. It gives matte texture and awesome volume and body. The ALL NIGHTER Styling Powder™ is effective on sqeaky clean hair and really works wonders on hair that is 2nd or 3rd day between washings! Remember, a little goes a long way! Scrunch. Zhuzh. Fluff. HAVE FUN!

Het is dus een droogshampoo in poedervorm in plaats van in een spuitbus. Al zijn dat ook altijd poeders, maar dan in een spuitbus. Het is er in verschillende kleuren (ik twijfelde tussen brunette en redhead maar heb brunette gekozen, dat kwam het dichtst bij mijn haarkleur) en het absorbeert oliën. Ook geeft het wat meer textuur aan je haar, wat volume betekent! Dat werkt ook prettig, je haar wordt er wat stroef van. Het is een compleet natuurlijk product en is gemaakt van rijstzetmeel, zijdepoeder, zinc oxide (UVA/UVB filter plus het zorgt ervoor dat het product ‘vasthoudt’ aan je haar), essentiele olien en natuurlijke minerale pigmenten voor de kleur.

De verpakking is geweldig handig! Hij is klein en de sluiting is ook praktisch. Gewoon draaien en dan gaan de gaatjes open. Hij gaat niet open in je tas want het gaat best stroef. Excuus voor het viezige dopje, ik heb er op zitten boenen maar ik kreeg hem gewoon niet schoon!

En dit is het poeder. Bruin met een rode ondertoon, mat.

Ik vind het geweldig spul! Als ik wat vettig haar heb doe ik het in mijn haar en dan ziet het er weer fris uit. Zo kan ik nét nog even een dagje langer door zonder het te wassen. Het werkt simpel: ik strooi wat poeder op wat scheidingen (ik til mijn haar dus hier en daar op en breng wat poeder aan) en wrijf dit uit met mijn hand. Wel uitkijken dat het poeder niet op je gezicht of kleren komt, want het is vrij sterk gepigmenteerd, dus kan krijg je vlekken. Op het laatste doe ik nog wat op mijn handen en verdeel ik het door mijn haar. Het resultaat: weg vettige lokken en hallo fris kapsel. Ik heb geprobeerd er wat foto’s van te maken, maar het komt niet helemaal goed over. Toch heb ik ze er even bij gedaan.

Voor

Voor

Voor

Na

Na

Na

Vooral deze foto’s onder elkaar geven het effect goed weer:

Voor

Na

Ik vind het een geweldig fijn product: ik kan net even wat langer door zonder m’n haar te wassen, het frist m’n haar écht op en haalt het vettige weg, het is superzuinig in gebruik (ik ga hier jaren mee doen, want ik gebruik het hooguit een keer in de week), de verpakking is zo klein dat je hem makkelijk mee kan nemen in je tas en het werkt snel en makkelijk. Het is wel duur: €22 voor een busje poeder. Maar ja, dat is in feite ook als je oogschaduw koopt, je betaalt voor poeder. Toch heb ik het geld er wel voor over, omdat het zo’n superfijn product is! Je kan hem dus in Nederland bij Skins kopen, en in mijn shop, voor maar €19,95!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.