Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
30 januari 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Terug van New York!

Foto: Vincent van Merwijk

Nog geen uitgebreid verslag, maar wel héél even kort een aankondiging dat ik weer in het (witte!) Nederland ben gearriveerd na acht dagen in New York! Ik heb een geweldige week gehad en vond het enorm jammer dat we weer naar huis moesten. New York heeft echt iets magisch…

Bij deze een paar fotootjes en even een poll… Ik heb lang nagedacht over wat en hoe ik jullie ga ‘informeren’ over mijn New York trip. Ik zit namelijk zelf te denken aan verschillende updates, over wat ik gekocht heb, wat ik precies heb gedaan de hele week (met foto’s), tips voor als je naar New York gaat, shoppingtips, dat soort dingen. Ik kan enorm veel vertellen over mijn week, maar is het niet te veel? Ik merkte voor mijn vertek namelijk dat jullie hier en daar een beetje gek werden van de New York updates, dus vandaar dat ik het vraag. Ik vraag dus bij deze aan jullie:

Vinden jullie het leuk om komende week of twee weken regelmatig New York updates te zien op MissLipgloss.nl? En met regelmatig bedoel ik tussen de vijf en zeven artikelen in totaal.

Sorry, there are no polls available at the moment.

Op de boot vanaf Liberty Island naar Ellis Island

‘Op’ het vrijheidsbeeld

Foto: Vincent van Merwijk

In Madison Square Garden bij een basketbalwedstrijd The Knicks – Minnesota


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.