Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Eten & drinken
  • tea hearts
Een MissLipgloss artikel

Tea Hearts


Via Twitter belandde ik op de webshop waar Tea Hearts verkocht worden. Ik was meteen verkocht. Tea Hearts zijn theehartjes waar je een pot thee van kan zetten. Ze zijn verpakt in mooie doosjes die je mooi neer kan zetten en die er echt super uitzien. Hoe leuk is het als je je visite een hartje thee kan aanbieden? En hoe leuk is het om een vriendin een doosje thee hartjes te geven? Theezakjes zijn zo 2010! Kijk verder voor foto’s.

Vier doosjes Tea Hearts. Een doosje kost €8,95 en er zitten 20 hartjes in, goed voor 20 potten thee. Je kan er ook een kopje mee zetten, dan moet je het minder lang laten trekken, maar dat is eigenlijk zonde. Ze komen in mooie vierkantje doosjes, ze zijn er in verschillende designs. Je krijgt ze thuis met een mooie strik erom, dus je kan ze meteen cadeau geven! Leuk voor Valentijnsdag voor je beste vriendin, moeder of zus. Of natuurlijk voor je vriend, als hij van thee houdt!

De ‘Gold’ versie met getekende orchideeën erop. Mooi!

Pink, Gold, Standard en Green. Ik heb ze op mijn salontafel staan, mooi bij elkaar. Het is trouwens groene thee, heel gezond!


De koekjes zijn van Ikea, en ont-zet-tend lekker. De chocolaatjes zijn mini Da’ims (ook van Ikea).

Je kan de Tea Hearts bestellen op Yeh-Collection.com! Dit is een Nederlandse webshop waar je o.a. met PayPal en iDeal kan betalen.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.