Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 december 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Te leuk: HEMA Top Coat Glitter

000Voor de kerstproductie voor CosmoGIRL! die deze maand in de winkels ligt was ik op zoek naar allerlei gouden beautydingetjes. Ik kwam deze HEMA Glitter Top Coat tegen voor €2,79, testte hem voor het stuk en oooo! Wat is deze LEUK! Ik wil het vandaag graag even met je delen en wat foto’s laten zien. P1190832

Een glitter topcoat is natuurlijk helemaal niet zo revolutionair, maar het nadeel bij veel goedkope glitter topcoats is dat ze vaak maar slecht dekkend zijn. In het flesje zie je alleen maar glitters, op je nagels zie je drie zielige zilveren stukjes. Helaas. Dat had ik stiekem ook een beetje verwacht bij deze van HEMA, maar niks was minder waar… Kijk!

P1190837

En hier draag ik maar één laagje over een donkere lak heen. Sowieso vind ik het het mooiste over een donkere lak. Dit is trouwens KOH SNAP SHOT, een hele mooie intens donkerblauwe lak. De HEMA Top Coat Glitter lakt heel gemakkelijk, is lekker dun, en je krijgt sowieso een hele bult glitters op je nagels. Zo mooi! Er zitten gouden en zilveren glitters in, groot en klein. Die mix maakt het lekker speels.

P1190839

Ik heb de glitter topcoat over verschillende kleuren gelakt om te laten zien hoe het er uit ziet.

  • 1 laagje alleen
  • twee laagjes alleen (je kan hem in principe dus ook zonder basiskleur gebruiken)
  • over KOH SNAP SHOT
  • over Essie First Base basecoat (dit is een heel lichte nude basecoat)
  • over Essie Sunday Funday

P1190841

P1190842

De topcoat droogt snel en blijft erg lang goed zitten: mijn nagels bleven vijf dagen mooi. Ik ben mega enthousiast over deze budget glitter topcoat en wilde dat gewoon even aan je vertellen. Zeker een aanrader voor de feestdagen (en daarna)! Je kan ‘m nu dus ook in de CosmoGIRL zien, op mijn pagina 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.