Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
25 maart 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Tanden gebleekt – resultaat na drie weken

Velen van jullie vroegen naar foto’s van hoe mijn tanden er nu uit zien, drie weken na het bleken bij The White Smile Company (lees mijn verslag daarvan hier). Ik heb nog even foto’s gemaakt en hier het resulaat. Bovenste foto is voor, tweede foto vlak na de behandeling, derde foto is hoe het er nu uit ziet. De foto nam ik nadat ik mijn tanden had gepoetst.

Nu, na drie weken:

Je ziet absoluut dat het iets is teruggelopen, m’n tanden zijn een tikje geler dan op de tweede foto, maar ook zeker een heel stuk lichter dan op de eerste. Het resultaat mag er nog steeds zijn! En let wel dat het alleen in de eerste weken zo terugloopt, vlak na de behandeling. Dit is het ‘echte’ resultaat en het blijft zo voor een paar jaar.

Nog tot en met deze maand (maart) krijg je €20 korting op de bleekbehandeling. Die kost dan €129 in plaats van €149. Wanneer je een afspraak maakt bij The White Smile Company, zeg er dan bij dat je het artikel op MissLipgloss.nl hebt gelezen.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.