Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 september 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • Review
  • tanden bleken
  • Test
  • the white smile company
Een MissLipgloss artikel

Tanden bleken: acht maanden later

‘Cynt, hoe zien je tanden er nu uit, zijn ze nog steeds zo wit als toen je die bleekbehandeling had gedaan?’ Omdat ik deze vraag al zo vaak heb gehad, vandaag een artikeltje. In maart van dit jaar liet ik mijn tanden bleken bij The White Smile Company in Utrecht. Dit kostte €149,- en binnen een uur waren mijn tanden getransformeerd van gelig naar prachtig wit. En eigenlijk zijn ze dat nog steeds. Kijk maar even mee naar de foto’s!

282j1qe Tanden gebleekt   resultaat na drie weken

De bovenste foto is voor, de tweede foto is na de behandeling.

target=’_blank’> border=’0′ alt=” title=”Tanden gebleekt resultaat na drie weken” />


Na acht maanden ziet het er zo uit:

In ieder geval kan je zien dat mijn tanden echt nog steeds heel erg wit zijn. Zeker als ik foto’s of filmpjes van voor de behandeling zie, merk ik super erg dat mijn tanden nu veel mooier en stralender zijn. Het lijkt wel alsof ze nu witter zijn dan vlak na de behandeling, misschien komt dat door de flits of andere belichting. Ik heb ze vlak na het poetsen met een whitening tandpasta gemaakt (Parodontax). Ik kan me voorstellen dat sommigen van jullie niet eens geloven dat ik die laatste foto écht nu voor dit artikel heb gemaakt, toch is het echt zo! Je kan het in mijn foto’s en filmpjes ook wel zien, mijn tanden zijn gewoon nog lekker wit.

M’n moeder heeft trouwens ook haar tanden laten bleken bij TWSC nadat ik het had gedaan en ook haar tanden zien er nog steeds mooi wit uit. We hebben er beiden nooit last van gehad. Geen pijn, geen gevoeligheid, niks. Ik heb trouwens niet betaald gekregen voor deze artikelen, ik ben gewoon erg enthousiast! Zo enthousiast dat het net een reclame lijkt, haha.

En dat voor €150 he meiden, terwijl heel veel andere salons er zo een paar honderd euro voor vragen. Je kan hier trouwens het verslagje lezen over mijn tanden-bleek-avontuur!Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.