Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
28 december 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • acid
  • bad girl
  • original
  • Review
Een MissLipgloss artikel

Swatches Sleek paletten #1

Veel dames zullen het met me eens zijn: de Sleek paletten zijn prachtig. En budget. Voor €8,95 krijg je twaalf geweldig gepigmenteerde en op elkaar afgestemde oogschaduws in een strak palet. Vandaag en morgen ga ik je alle swatches van alle standaard paletten laten zien. Vandaag: Original, Acid, Bad Girl & Storm.Ik heb al eens de paletten van Sleek voor bij laten komen in reviews, maar ik heb nog nooit alle standaard paletten geswatched. Met standaard bedoel ik dat ze in het vaste assortiment zitten en altijd te koop zijn. Ready?

Original

Het Original Palette is het allereerste Sleek palette en bevat verschillende soorten kleuren. Van paars tot groen, blauw, roze, koper, zwart… Je kan hier veel verschillende looks mee maken en de kleuren zijn zo’n beetje per drie op elkaar afgestemd. Ik ga niet per kleur uitleggen hoe deze er uit ziet, want volgens mij kan je dat op de volgende foto’s geweldig goed zien.

Ik vind dit palet erg mooi, de kleuren zijn allemaal mega goed gepigmenteerd, maar ik vind de kleuren niet zo heel erg goed op elkaar afgestemd. Zelf heb ik liever een palet met kleuren die iets meer bij elkaar passen. Al kan je hier wel lekker mixen en matchen. Het is maar net waar je voorkeur naar uit gaat!

Acid

Acid is een palet met een aantal neon kleurtjes! Ze knallen meteen het palet uit. Verder zitten er wat meer donkere kleuren bij om ze mee te combineren. Hier kan je echt los mee gaan!

De neonkleurtjes lijken op mijn swatches niet zo super neon, maar als je ze in combinatie met oogschaduwbasis deppend op je ogen aanbrengt, zijn ze zeker wel heel erg fel. Je moet er alleen op een goede manier mee om gaan! Ik vind het in dit palet mooi dat mat met glans, metallic en shimmer wordt afgewisseld.Toch is dit geen palet wat in mijn dagelijkse stash zit, maar daar zal ik niet de enige in zijn.

Bad Girl

De naam zegt het al, dit palet bevat veel donkere smokey tinten. Mét twee highlighters, een matte en een glanzende. Dat is ook zeker wel nodig bij dit soort heftige kleuren! Ideaal voor verschillende soorten smokey eyes. Gewoon zwart met grijs, of groen, blauw of paars. Deze vind ik echt heel vet.

Wat vind ik deze kleuren toch mooi, vooral de laatste paarse… Geweldig!

Storm

Als laatste vandaag, het Storm Palette. Dit is een van de populairste paletten van Sleek, samen met het Au Natural en O So Special Palette. Storm bevat veel aardetinten, zowel mat als glanzend. Verder zit er wat groen, donkerrood en blauw bij, voor een accent. Zo kan je je looks met aardetinten wat ‘pimpen’.

 Ook erg mooi! Ik vind zelf van dit rijtje Storm het mooist, samen met Bad Girl. Hier zitten mijn favoriete paletten nog niet bij, die krijg je morgen te zien. 

Ik vind het elke keer weer ongelooflijk dat zulke mooie, kwalitatief goede én grote paletten maar €8,95 kosten. Dat is 75 cent per kleur! En ze zijn zuinig in gebruik, ik gebruik zelf het Oh So Special palet al heel lang, en heel vaak, en ik heb alleen bij de matte highlighter de pan geraakt. 

Je kan de Sleek palettes trouwens in mijn shop kopen!

Stay tuned, morgen meer! En vertel, wat is jouw favoriete Sleek palet?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.