Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
26 januari 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • discussie
  • poll
  • zelfbruiner
Een MissLipgloss artikel

Suntanned in de winter?

In de zomer ziet iedereen er ineens wat stralender en gezonder uit – doordat we een tintje hebben van de zon! Het is nou eenmaal iets wat we over het algemeen associëren met gezond en mooi. Ik houd er niet van om uren te bakken in de zon (ik heb het al gauw te warm en echt bruin word ik toch niet) en pak in de zomer een paar keer per week de zelfbruiner erbij. Daar word je tegenwoordig echt niet meer een worteltje van, maar wanneer je het goed gebruikt juist mooi natuurlijk suntanned. Nu heb ik me vorige week voor het eerst sinds máánden weer eens ingesmeerd met zelfbruiner en ik werd meteen weer blij van dat zonnige kleurtje. Doe jij dat eigenlijk wel eens, zelfbruinen in de winter?

Het voelt voor mij namelijk wat raar, omdat in de winter niemand écht bruin is. Het voelt dan onnatuurlijk om wel suntanned te zijn, vind ik. Ik ben van mezelf erg licht en vind dat in de winter ook niet erg, maar in de zomer vind ik het fijn en mooi om iets bruiner te zijn, voor dat lekkere zomergevoel en natuurlijk omdat het echt bij de zomer past. En omdat ik het mooi vind. Ik ben wel benieuwd of jullie zelfbruinen (of onder de zonnebank gaan) in de winter. Tell me!

Sorry, there are no polls available at the moment.

Ik heb zelf voor ‘Ja, ik gebruik zelfbruiner’, maar hartje winter doe ik dat niet. Met kerst zul je mij echt niet met een bruin koppie zien. Vorige week was het ineens heel lekker weer, de zon scheen, ik liep met open jas door de stad en had echt zin in het voorjaar en de zomer. Toen ben ik gaan zelfbruinen en ik vond het weer zo mooi! Ik vind het trouwens alleen mooi als het er subtiel en natuurlijk uitziet, een oranje laag vind ik niet mooi, en écht poepiebruin in de winter – dat het lijkt alsof je elke dag uren op het strand ligt – vind ik toch niet zo mooi.

De laatste optie is trouwens voor meiden die bijvoorbeeld niet in Nederland wonen (maar in een zonnig oord en daar vanzelf bruin worden, I envy you ;)), die spraytannen of in de winter op vakantie gaan naar een warm land.

Wat jij?Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.