Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
20 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chocola
  • eten
  • Eten & drinken
  • nieuw
Een MissLipgloss artikel

Suiker- en zuivelvrije chocola

Ik heb twee soorten lievelingseten: chocola en sushi. Twee dingen waar je me letterlijk midden in de nacht voor kan wakker maken. En… nu lijkt het wel te mooi om waar te zijn. Er is namelijk op dit moment suiker- en zuivelvrije chocola op de markt, die ook nog eens organisch en supergezond is. Er zit namelijk goji, acai, braam en kraanbes in, wat mega healthy is. Ook zitten er enorm veel antioxidanten in. En volgens de dames van de Vogue Beautyblog is het ook nog eens echt heel erg lekker. Op deze webshop kan je het bestellen voor een paar pond, alleen zijn de verzendkosten zo’n twintig euro… Dat is me dan wel iets te duur.

Ik kan nergens vinden hoeveel calorieen en vetten er in zitten, maar in ieder geval stukken minder dan in normale chocola. Gimme that!!!!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.