Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 maart 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • chanel
  • mascara
  • Review
  • Test
Een MissLipgloss artikel

Sublime de Chanel review

Ik vertelde je al over de nieuwe oogcollectie van Chanel, Soulful Eyes. Ik beloofde de Sublime de Chanel mascara even apart te reviewen. Dit is een compleet nieuwe mascara, met een nieuw innovatief borsteltje en een nieuwe formule. Ik was heel benieuwd, zou dit dan dé perfecte mascara zijn? De mascara die mijn wimpers perfect separeert, lengte en volume geeft? Lees verder om het te ontdekken.

SublimedeChanel1 Chanel Soulful Eyes

Eerst wat informatie over de mascara, wat ik ook al vertelde in het Soulful Eyes artikel. Sublime de Chanel is  een compleet nieuwe macara die in drie kleuren  te koop is: 10 Deep Black, 20 Deep Brown en 30 Deep Purple. Sublime is gericht op dagelijks gebruikt en belooft lengte en krul te geven dankzij de fibers in de mascara, en de carbon black pigmenten. Er zitten drie wassoorten in, Carnaubawas, rijstwas en bijenwas, wat je wimpers verzorgt en de mascara langer laat hechten aan je wimpers.

Natuurlijk is de borstel ook weer revolutionair, de ‘Stretch Bi-Injection’ borstel bestaat uit stevige plastic ‘haren’ die de wimpers scheiden en krullen, terwijl de soepele ‘haren’ de wimpers verlengen en elk wimpertje raken. Naast deze nieuwe borstel en de formule ziet de verpakking er geweldig uit, strak en zwart glanzend, mooi! De Sublime de Chanel kost €29.

P1272874 Chanel Soulful Eyes

P1272872 Chanel Soulful Eyes

P1272871 Chanel Soulful Eyes

P1272868 Chanel Soulful Eyes

P1272867 Chanel Soulful Eyes

En? En? En? Doet ‘ie wat ‘ie belooft? Ik gebruik hem nu enkele weken en ik moet zeggen dat ik hem héél fijn vind! Door de combinatie van flexibele plastic ‘haartjes’ en harde plastic ‘haartjes’ (tja, hoe kan je het anders noemen?) worden mijn wimpers goed gescheiden, het borsteltje raakt echt elk haartje. Het geeft ook volume, meer dan mascara’s die ik normaal gebruik. Daarnaast vind ik de verpakking ook prachtig, zo glanzend zwart. Je ziet wel alle vingerafdrukken erop…

Zoals je ziet is het resultaat mooi, maar niet ontzettend indrukwekkend… Toch vind ik het een erg fijne mascara, hij is in gebruik heel fijn en je hebt snel en makkelijk mooie wimpers. De prijs zal veel meiden wat tegenhouden, hij kost €29… Ik weet niet of ik dit er voor over heb, ik denk dat je voor minder geld ook een erg fijne mascara kan vinden.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.