Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
31 mei 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Stylish Blogger Award

Door Madelon ben ik getagged met een Stylish Blogger Award! Leuk, thanks Madelon!

De regels:

– Vertel 5 random facts over jezelf.
– Tag 5 andere stylish bloggers.

  1. Ik kan nooit stil zitten en ben altijd bezig met de site, met m’n studie of met andere dingen die ik moet of wil doen. Het voelt niet lekker als ik niks doe. Maar soms heb ik dagen dat ik het heerlijk vind om de hele dag alleen maar dingen te doen waar ik zin in heb. Lekker uitslapen, urenlang Sex and the City kijken… Studie en werk komt dan de volgende dag wel weer. Heerlijk, ik kan daar intens van genieten!
  2. Ik ben dol op stappen! Ik kan echt de hele week uitkijken naar de zaterdagavond, wanneer ik lekker met vriendinnen de stad in ga. Wanneer wij uitgaan, doen we het ook goed en liggen we niet eerder dan een uur of zes in ons bed. Onze favoriete plek in Zwolle is Even Dansen.
  3. Ik kan heel erg uitkijken naar ‘de toekomst’. De nabije toekomst, dus na de zomervakantie wanneer ik deeltijd journalistiek ga doen en een visagie opleiding, maar ook naar volgend jaar, wanneer ik waarschijnlijk weer naar New York ga, of over tien jaar. En hoe mijn leven er dan uit ziet, weet ik niet… Maar ik hoop heel leuk.
  4. Ik begrijp mensen die het hebben over ‘infobesitas’. Soms word ik er zelf helemaal gestoord van. Wanneer ik een dag zoals bij punt 1 heb, krijg ik alsnog de hele dag mailtjes binnen op m’n iPhone, krijg ik op datzelfde ding meldingen van Twitterberichtjes en wil ik ook nog de hele dag Nu.nl checken en de reacties op m’n site bekijken. Ik moet dat ding maar eens gewoon uit zetten…
  5. …en in het verlengde daarvan: laatst tijdens een tentamen wilde ik m’n iPhone uitzetten. En guess what: ik wist niet hoe het moest. “Ehhh… weet iemand hoe een iPhone uit moet?”

Ik tag:


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.