Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5

Structuurjunkie

In januari 2018 lanceerde ik Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe, een werkboek om productiever en slimmer te werken. Al snel volden verschillende planners en masterclasses. Op deze pagina vind je alle Structuurjunkie items op een rij, zodat je een goede keuze kan maken.

Structuurjunkie werkboek & Structuurjunkie Planners

Structuurjunkie

Mijn eerste Structuurjunkie boek lanceerde ik in januari 2018: Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe. Aan de hand van allerlei opdrachten help ik je te focussen, productiever te werken en zelf de touwtjes in handen te nemen. Even daarna volgde de Structuurjunkie Planner en de Structuurjunkie Denkplanner. Met deze planners kan je je afspraken en werk plannen voor meer overzicht en productiviteit. En: om stapje voor stapje dichterbij jouw doelen te komen. Hierboven vind je de link naar Werkboek voor een Structuurjunkie in Spe (€24,99), de Structuurjunkie Planner light (€19,99) en de Structuurjunkie Denkplanner (€14,99). Deze tools helpen je allemaal om productiever en slimmer te werken.

Structuurjunkie Masterclass

Inmiddels zijn bijna 130 vrouwen je voorgegaan om tijdens een Structuurjunkie Masterclass hun werk en leven praktischer en productiever te vorm te geven, van Utrecht en Groningen tot aan Curacao.

Die workshop was voor mij de zet die ik nodig had om écht gestructureerd aan de slag te gaan met mijn leven en planning.’

‘Fantastisch! Wat een geweldige en ervaren vrouw is Cynthia. Ik heb er enorm veel van geleerd!’

‘Echt heel fijn om weer op scherp gezet te worden met de focus die bij jou past. Yes, ik sta weer aan en heb weer zin, energie en het vertrouwen dat ik kan knallen.’

Kom je chronisch tijd te kort? Werk je als een kip zonder kop en komt er nooit een eind aan je to-do list? Is de flow ver te zoeken en ben je constant afgeleid? In de Structuurjunkie Masterclass leer je niet harder, maar beter werken. Je leert productiever en efficiënter werken, doelen formuleren en behalen zodat je meer plezier aan je werk, bedrijf, studie, gezin en/of privéleven beleeft en meer tijd overhoudt voor ander dingen.

 • Voor iedereen die chronisch tijd tekort komt, wat orde in de chaos wil, hulp wil bij productiever en effectiever werken en het bepalen (en behalen!) van zijn of haar doelen.
 • Voor studenten die constant worden afgeleid worden en die het maar niet lukt om productief en efficiënt te werken.
 • Voor ondernemers die hun werk efficiënter willen doen om tijd over te houden voor andere dingen (Netflixen, je gezin of andere projecten, vul maar in).
 • Voor moeders die zowel tijd willen maken voor hun gezin en werk maar ook niet hun eigen behoeftes en wensen uit het oog willen verliezen.
 • Voor mensen die gelijkgestemden willen ontmoeten en van elkaar willen leren, ervaringen willen uitwisselen en het leuk vinden elkaar te helpen.

Het idee is dat je weggaat met a) een heleboel energie om de boel eens even goed aan te pakken en b) plannen om je agenda en (werk)leven zo in te richten dat je meer energie krijgt en meer tijd overhoudt voor de dingen die je echt belangrijk vindt. Je gaat naar huis met een concrete eerste stap die je gaat zetten en een planning voor de komende week.

Er staat nu een Structuurjunkie Masterclass gepland op 6 april 2019 in Amsterdam, en op 13 april 2019 in Maastricht.

Klik hier voor tickets (€150) & info.

Online Structuurjunkie Cursussen

Na heel veel mensen in real life te helpen bij een productiever en overzichtelijker leven waarover zij de touwtjes in handen hebben, geef ik sinds 2019 ook online cursussen. Van 4 tot 8 maart 2019 trap ik af met de Structuurjunkie Productiviteitscursus op Instagram.  In de cursus ga ik vijf dagen lang in op alles wat met productiviteit te maken heeft. Door middel van wallposts, Instagram stories en een livesessie van een uur behandel ik allerlei praktische onderwerpen en tips & tricks. Je kan onder de wallposts, in de livesessie en in de daar speciaal voor bedoelde stories (met een vragentool) je vragen stellen, zodat jouw issue besproken wordt. Lekker laagdrempelig, op een platform dat je kent, zonder dat je er de deur voor uit hoeft.

Voor wie is de Structuurjunkie Productiviteitcursus?

 • Voor iedereen bij wie de agenda overloopt en takenlijsten eindeloos zijn.
 • Voor zowel ondernemers als werknemers, studenten: iedereen die wel wat extra handvatten kan gebruiken om slimmer te werken én meer werk te verzetten.
 • Voor iedereen die niet ‘lekker’ werkt: ben je altijd aan het multitasken, stel je vaak dingen uit, kom je nooit lekker ‘in’ je werk, ben je veel ad hoc bezig en zou je willen leren om lekkerder aan de slag te gaan?
 • Voor iedereen die gewoon meer wil doen in dezelfde tijd.
 • Voor iedereen die zó graag dat boek wil schrijven/meer tijd voor het gezin zou willen/meer boeken zou willen lezen/een bedrijf wil starten/…: kortom, als je tijd wilt creëren voor iets waar je nu niet genoeg aan toekomt. 
 • Voor iedereen die nu tips en tricks wil om slimmer te werken waar je de rest van je leven iets aan hebt. 

Eind mei is de tweede editie van de Structuurjunkie Productiviteitscursus. Tegen die tijd volgt hier meer info!

Instagramcursus: Structuurjunkie Just Doel It

Je hebt al weleens eerder doelen opgeschreven, iets dat je heel graag bereiken wilt. Maar keer op keer lukt het niet. Wat er precies gebeurt? Je hebt geen idee, maar je doel belandt op de achtergrond en je bent weer gewoon bezig met de waan van de dag. Ik ga je in mijn vierweekse Structuurjunkie Let’s Doel It cursus op Instagram helpen deze keer een doel te formuleren dat je echt gaat halen, en je gaat er ook daadwerkelijk mee aan de slag.

 • Heb jij weleens een doel geformuleerd, maar haalde je hem vervolgens niet?
 • Weet je niet hoe je concreet elke dag, week of maand aan je doel moet werken?
 • Weet je nog niet zo goed wat je doel precies moet zijn?
 • Vind je het lastig je doel tastbaar te maken, iets om écht mee aan de slag te gaan?
 • Heb je een telefoon, heb je instagram en een beetje tijd en wil je op een laagdrempelige manier met jouw doelen aan de slag?

Ja, ja, JA?! Oké, doe mee aan mijn Structuurjunkie Let’s Doel It cursus op Instagram.

Klik hier voor alle info en tickets voor Structuurjunkie Just Doel It.

Online Structuurjunkie Traject

Op dit moment ben ik een Structuurjunkie Online Traject aan het ontwikkelen, voor ondernemers die zich herkennen in onderstaand verhaal (scroll even naar beneden). In 9 weken ga ik je door middel van opdrachten, content en persoonlijke begeleiding helpen.
De eerste pilot die einde deze zomer start heeft plek voor 15 deelnemers en ik ga je begeleiden voor tweederde van de normale prijs. De tweede 9-weekse zal voor de normale prijs zijn.

Heb jij een eigen bedrijf en heb je nooit echt het gevoel dat je de touwtjes in handen hebt? Ren je van hot naar her, werk je voor je gevoel 24/7 maar haal je geen voldoening uit je werkzaamheden? Werk je je een ongeluk maar wordt de takenlijst alleen maar langer? Vergeet je constant dingen? Is je agenda een rommeltje? Kom je altijd te laat?
Ik begrijp je.
Je hebt talloze boeken gelezen over planning en productiviteit. Je hebt een handjevol cursussen gevolgd en nog steeds lukt het je niet om structuur aan te brengen in je leven. Doelen formuleren lukt nog net, maar ze behalen is een ver van je bed show. Je wéét dat je het kan, een gestructureerd leven leiden waarin je voldoening haalt uit je werk en zelfs tijd óver houdt voor projecten waar je nu niet aan toekomt,  maar je weet niet waar je moet beginnen.
Door de stress en chaos vraag je jezelf regelmatig af of je niet een leuker mens zou zijn als je de boel wél voor elkaar had. Herkenbaar?
In het 9-weekse online traject help ik je door middel van opdrachten, persoonlijke begeleiding (we hebben elke week contact) en een community met 14 andere ondernemers.

Wil je hierover op de hoogte gehouden worden, zodat jij de eerste mogelijkheid hebt om je in te schrijven tegen de tijd dat de deuren opengaan? Schrijf je dan hier in voor de mailinglijst.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.