Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
10 december 2008 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • geshopt
  • palette
  • Stila
  • strawberrynet
Een MissLipgloss artikel

Strawberrynet bestelling

Ik heb m’n StrawberryNET bestelling (lees er hier meer over) al een tijdje binnen, dus nu even foto’s! De parfum kreeg ik apart (later), dus daar heb ik geen foto’s van.

Het Stila paletje, dat maar €9 kostte! De verpakking is zó leuk en de kleuren zijn echt ongelooflijk mooi. Erg veel pigment!

De blusher:

Heel mooi perzikkleurig met een kleine shimmer erin. Heel subtiel!

En de gratis Stila eyeshadow pan die ik er bij kreeg. De kleur is donkergrijs en hij is helemaal mat, zonder enige shimmer of glans. Supermooi! Ik ben normaal echt dol op shimmer kleuren, maar dit matte is ook wel super…

De swatches zijn trouwens droog gemaakt zonder basis. Moet je nagaan hoe de kleuren zijn als je ze nat mét basis aanbrengt!

Ik heb een weekje op m’n bestelling moeten wachten (had op 26 november besteld en kreeg het pakketje op 3 december binnen). De parfum duurde dus wel langer (een week), daar moet je rekening mee houden als je besteld. Dus: nog cadeautjes nodig voor kerst of een verjaardag? StrawberryNET heeft nu heel veel leuke acties.
Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.