Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
14 augustus 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
 • face of the day
 • fotd
 • look
 • lovely looks
Een MissLipgloss artikel

Stippen & Rode lippen

0000Als ik hooggesloten bloesjes draag krijg ik altijd zin om qua make-up een ‘secretaresse look’ te maken; haar omhoog, rode lippen, winged eyeliner… Laatst besloot ik dat gewoon lekker te doen. Ik wil je vandaag mijn make-up en kleding van afgelopen vrijdag laten zien!

P1160576

Dit is de make-up look! Supermatte rode lippen en winged eyeliner. Ik draag niet vaak rode lippen maar elke keer als ik het draag, besef ik dat ik het vaker moet doen. Het kan zo mooi zijn!

Wat ik op mijn gezicht draag:

 • Guerlain Météorites Perles Primer
 • Guerlain Lingerie de Peau Beauty Booster in Light
 • Estee Lauder DayWear Concealer
 • NARS Light Reflecting Setting Powder Pressed
 • MAC blush in Crew

Op mijn lippen draag ik MAC lipstick in RiRi Woo.

P1160578

Op mijn ogen:

 • Too Faced Shadow Insurance
 • Matte kleuren uit het Urban Decay Naked Basics Palette
 • Kat von D Tattoo Liner in Trooper
 • Dior Overcurl Mascara
 • NARS Albatross onder mijn wenkbrauwen
 • Anastasia Brow Powder Duo in Medium Ash in mijn wenkbrauwen

P1160580

P1160589

P1160603

Ik probeerde  deze keer met de zelfontspanner foto’s te maken en dat lukte.. enigszins! Ik kon alleen geen staande foto maken (ik heb een crappy statief) dus die heb ik even in de spiegel gemaakt. De broek en blouse zijn van Minimum. De broek zit echt ontzettend lekker, het is een fijn hoog model en de stof is een beetje stretchy. Ik vind dat kleurverloop zo tof!

Ik draag mijn Isabel Marant witte wedge sneakers en sieraden van Bandhu.

P1160584

Love love love deze broek!

P1160596

Armbandjes van Bandhu

P1160598

Gelnagellak van Kiss in de kleur Sweet. Na een week dragen!

P1160600

P1160601

De geur die ik droeg was Kenzo Flower in the Air. Deze heb ik net binnen en ben ik dus lekker aan het testen. Toen ik hem pakte viel me op dat de fles echt geweldig matchte met mijn outfit en make-up die dag, zo toevallig! 

Kenzo droeg ik vroeger veel – toen mijn moeder de lange fles altijd had. Deze Kenzo In The Air is wat fruitiger en pittig, maar heeft verder wel dezelfde geur als de gewone Kenzo. Alleen wat zomerser! Ontzettend lekker, deze geur doet me weer helemaal denken aan ’toen’. Kenzo Flower in the Air is vanaf 23 augustus te koop vanaf €56.

 


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.