Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
7 april 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • gadget
  • Gadgets
  • music
  • muziek
Een MissLipgloss artikel

Stereomood: happy, relaxed, sexy or feel like crying?


Dit heeft niks met beauty te maken, maar ik vind deze muziekwebsite zo ontzettend cool dat ik hem met je wíl delen. Ken je dat, dat je in een bepaalde stemming bent en dat je dan per se muziek wil horen die er bij hoort? Als ik heel vrolijk ben, skip ik de langzame, lome liedjes. Maar als ik moe ben, en een beetje melancholisch, skip ik juist de vrolijke up tempo nummers. Stereomood is de oplossing voor dit geskip, zij hebben namelijk tientallen playlists met de nieuwste muziek afgestemd op stemming! Wat dacht je van happy, energetic, sad of cool. Maar ook: spring cleaning, working, reading en lost in jamaica?

Mijn favoriete playlists zijn happy, sunny day, let’s party en disco dance. Maar de andere playlists luister ik ook heel regelmatig! Wat een heerlijke uitvinding, deze site. En de playlists zijn ook niet zuinig, in bijna elke playlist staan meer dan duizend liedjes. En: het is gewoon gratis. Heerlijk. Nu eens bedenken in welke mood ik ben… ik denk… happy!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.