Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
15 januari 2013 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Stem op ‘De Mooiste Ogen van Nederland’!

Advertorial – Gisteren werden de tien finalisten van ‘De Mooiste Ogen Verkiezing’ bekend gemaakt, een wedstrijd die georganiseerd wordt door Bausch + Lomb. Samen met Nick van Ormondt en Hilmar Mulder stelde ik mijn top tien samen. Onze stem telde voor 2/3 mee, 1/3 is gebaseerd op het aantal stemmen van het publiek. Je kan nog tot en met 21 januari stemmen op de finalisten, want jullie bepalen wie de grote winnares wordt, die naast de eer een fotoshoot krijgt en een overnachting met diner voor twee in het luxe Andaz hotel in Amsterdam.

En stemmen doe je nooit voor niks, want voor elke stem wordt er €1 gedoneerd aan LIGHT FOR THE WORLD. Deze organisatie zet zich in voor de bestrijding van vermijdbare blindheid in ontwikkelingslanden.

Ik vond het ontzettend leuk om in de jury te zitten en deel te zijn van deze wedstrijd. Ik heb heel wat prachtige stellen ogen voorbij zien komen, en wat was het moeilijk om te kiezen. Ik ben heel erg benieuwd wie de winnares wordt, na 21 januari weten we het. Vergeet dus niet te stemmen, dat doe je hier.


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.