Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
5 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • misslipgloss' collection
  • stash
Een MissLipgloss artikel

Stash sneak peek

Zoals jullie allemaal wel weten ben ik druk bezig met verhuizen naar mijn eigen appartementje. En wat ik misschien wel het allerfijnste vind daaraan is dat ik veel meer ruimte heb. Ik werd thuis een beetje gek, ik had namelijk al mijn spullen in één kamertje staan. En overal stond make-up omdat mijn opbergsysteem gewoon veel te klein was geworden (of nee, mijn make-up collectie was gewoon sterk uitgedijd). Ik ben nu zo blij dat ik een ruime kast heb met ruimte over voor al mijn cosmetica. In dit artikel laat ik vast wat foto’s zien, een uitgebreid filmpje volgt later.

Dit is de kast, het is de Hemnes van Ikea en hij kostte €149. Echt een koopje voor zo’n mooie kast! Het is wel even wat werk om hem in elkaar te zetten, trek daar maar gerust een middag voor uit (of vraag hulp!). Er is ook een versie die drie lades heeft, die is €129. Ik wilde graag een kast met heel veel ruimte zodat er plek is voor meer. Als het meteen vol zit is het ook zo vervelend, dan kan er niks meer bij.

In de lades heb ik SKUBB opberges van Ikea. Ik heb een paar sets van zes gekocht en die verdeeld over de lades. Oké, kijken jullie mee naar de foto’s? Je kan er op klikken voor een grotere weergave.

Dit is de la met oogproducten. Links bovenin paletjes, daaronder potloodjes. Bovenin twee bakjes, één met mascara’s en de ander met nepwimpers. Daaronder twee lange bakjes met mono oogschaduws en daarnaast een grote bak met allemaal losse oogschaduws. Deze ga ik nog op kleur sorteren, daar moet ik eventjes wat tijd voor uittrekken.

Dit is de gezichtsla. Links bovenaan zijn de concealers en foundations, daarnaast blushers. Links onderin highlighters, daarnaast wenkbrauwproducten en daarnaast bronzers. Die bak er naast is nog leeg, er kan nog meer bij, zo fijn!

En als laatste de la met lipproducten. Links lipgloss. Ik ga deze denk ik nog verdelen, bijvoorbeeld in nude/roze en felle kleurtjes. Het is fijn dat die bak zo groot is want zo is het makkelijk om een glossje te vinden. Daarnaast twee bakjes met lipsticks. Bovenaan ‘high end’, zoals MAC en Chanel, en daaronder ‘mid end’ en ‘low end’ als Rimmel, Max Factor, Nyx, dat soort merken. In het bakje daarnaast zitten de lippenbalsems.

Het lijkt zo ineens veel minder vind ik, omdat ik gewoon véél meer ruimte heb. Echt heerlijk, kan iedereen aanraden om een ruime kast te kopen zodat je elke dag weer een ‘joepie!’-gevoel krijgt als je je make-up gaat doen.

In de laatjes bovenin komt denk ik make-up die ik vaak gebruik, dat weet ik nog niet zeker. In de onderste la komen denk ik haartangen, maar dat weet ik ook nog niet zeker…

En even een shotje van de slaapkamer 🙂 Mijn kast staat in deze kamer. Meer volgt natuurlijk, ook een home tour komt er aan, en foto’s wanneer alles echt af is. Dat duurt nog een paar weekjes 🙂


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.