Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
9 oktober 2010 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Stash sneak peek: badkamer

Na de sneak peek van mijn stash in mijn slaapkamer (cosmetica) nu even een kijkje in mijn badkamer! Ik heb hier mijn lichaams- en gezichtsverzorging staan. Ik heb daarvoor twee Ikea billy kastjes gekocht, die echt perfect zijn voor in mijn badkamer. Ik heb niet heel erg veel ruimte daar dus ik ben heel lang op zoek geweest naar de perfecte kastjes, en de Billy kastjes waren dat! De kastjes zelf zijn €20 en de deurtjes waren €39. Dus in totaal was één kastje €59.

Ik ga eerst de inhoud van het linkje kastje (tweede op de foto) zien. Een uitgebreid filmpje komt nog!

Hier staat parfum. Links Tickled Pink Scentsations geurtjes, rechts van alles wat. Er staan ook een paar geurtjes op het plankje onder mijn spiegel.

Op de tweede plank staat deodorant, reinigers voor kwasten, zonneproducten en zelfbruiners.

Onderin staan Lush producten en lichaamsproducten. Zoals je ziet heb ik nogal wat thuis ‘bij mams’ gelaten, ik had zoveel… DIt is meer dan genoeg! Komt vanzelf wel weer nieuw spul bij.

Dan het rechter kastje! Op het bovenste plankje staat nog niks, daar komen nog dingen die ik van thuis (bij papa en mama) meeneem. Hier zie je haarstylingproducten. Haarlak, gladmakende crème, hittebeschermers, glansproducten, wax… Van alles!

Het onderste vak is nog héél leeg, het meeste staat nog ’thuis’ namelijk. Hier staan shampoos, conditioners en haarmaskers.Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.