Stap voor stap tutorial: Viva Forever

6

Door Emmy – Vandaag een look die me zelf deed denken aan de Viva Forever clip van de Spice Girls ergens in 1850. De jonge lezeressen zullen waarschijnlijk niet eens weten waar ik het over heb. Getting old! Anyhow, een look met warme en koele tinten, lief maar toch zwoel. Goed voor een zomers feestje!

snapshot

Ik gebruik het Snapshot palette van Sleek. In het verleden heb ik het ook al eens gezegd, maar dit is een van mijn favoriete kleur paletten van Sleek. Ik vind de kleur keuze leuk, en je kunt er zelfs ook een neutrale look mee maken.

1

Witte oogschaduw basis is mijn startpunt zodat de kleuren goed uitkomen.

2

Dan begin ik van binnen naar buiten. In mijn binnenste ooghoek breng ik met een RT accent brush kleur 1 aan, een lila glanzende look. Op mijn traanbuis, breng ik kleur 2 aan als fris accent.

3

Met de andere kant van dezelfde kwast breng ik de turquoise kleur 3 aan. Ik doe dit expres met dezelfde kwast zodat ik tijdens het blenden elke keer het kwastje om kan draaien.

4

Daarna breng ik met een RT shading brush de roestbruine kleur 4 aan. Dit staat eigenlijk haaks op de eerder gebruikte kleuren maar zo’n gekkie ben ik nou eenmaal.

5

Met een mengsel van kleur 5 en 6 op een MAC 217 kwast blend ik de bovenkant mooi glad. Op mijn waterlijn komt een turquoise oogpotlood zodat die kleur eigenlijk naar boven wordt gehaald.

7

Ik zet ook nog een bescheiden winged eyeliner langs mijn wimperrand, en ik breng (meer) mascara aan.

9

Voor mijn gezicht pak ik het Sleek Face Form palette in Light er weer eens bij, eigenlijk is dit een ideaal palette ook voor vakanties enzo. Helemaal weer opnieuw fan!

8

Mijn lippen kleur ik met mijn favoriete budget lipstick: Natural Beauty van Essence.

Heb jij al een feestje op het oog voor deze look?

Liefs, Emmy

Je kunt mij volgen via @mydiamakeup op Instagram


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.