Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
3 december 2011 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Speel met de MissLipgloss.nl tags!

Je hebt ze ongetwijfeld al wel eens gezien, de tags rechts in de zijbalk. Tags zijn een soort sleutelwoorden die ik toewijs aan elk artikel dat ik online zet op MissLipgloss. Ik wil je vandaag laten zien hoe handig het is om die tags te gebruiken en er mee te spelen (en wegwijs te worden in de 2.500+ artikelen die online staan!).

 

Tags wijs ik al toe sinds het begin van de website, sinds dag één, wat het een heel handig systeem maakt omdat letterlijk elk artikel tags heeft. Op die manier kan je makkelijk dingen terugzoeken en -vinden! Later leerde ik dat je er ook makkelijker vindbaar door bent in Google, maar eerst wist ik dat helemaal niet.

Wat er nu leuk aan is, is dat je heel specifiek op mijn blog kan gaan lezen. Wil je bijvoorbeeld alleen maar posts over lipstick lezen? Klik. Of over MAC? Of Chanel? Maybelline? Misschien wil je wel graag dingen lezen over lipgloss, of kapsels. Ik heb hieronder even mijn favoriete tags neergezet, en dat zijn meteen ook populaire tags.

 

Catrice

Een van mijn favoriete budgetmerken: Catrice! Alle artikelen hierover vind je hier. Reviews, looks, swatches, foto’s van nieuwe collecties en producten: alles op één plek. En het is zo leuk om te zien hoe mooi zo’n goedkoop merk kan zijn.

 

Budget

On a budget? Eventjes niet zoveel geld te besteden? Dan is de budget tag heel erg leuk voor jou. Staat bomvol reviews en artikelen over goedkope producten. En de meesten zijn nog hartstikke fijn en mooi ook!

Chanel

Even genieten van de mooie luxe producten van Chanel? Of heb je zin om jezelf te verwennen met een mooi product maar weet je nog niet welke? Dan is deze tag heel erg leuk en handig. Je vindt er alles over de producten van Chanel, met mooie foto’s. 

Lipstick

Klik hier voor alle artikelen die over lipstick gaan. Heerlijk om al die kleuren, merken en swatches te bekijken. Als ik hier door heen scroll, heb ik echt zin om een felle kleur te pakken en op te doen! 

Parfum

 Klik hier voor alle artikelen die over parfum gaan. Deze vind ik vooral leuk om de foto’s te bekijken van de prachtige flesjes en doosjes. En om soms weer even te worden herinnerd aan een heerlijke geur die in mijn kast staat! Ook handig als je op zoek bent naar een cadeautje en je weet niet precies welke geur je moet gaan kopen.

 

Ik vind het zelf echt leuk om op een tag te klikken en dan door alle posts heen te scrollen om te lezen wat ik over dat specifieke onderwerp geschreven heb. Leuk als je je verveelt en toch wat wil lezen, maar het kan ook zijn dat je heel specifiek iets wilt lezen over een bepaald onderwerp. Dan werkt het ook prima! 

Wilde dit gewoon even delen omdat je hier veel plezier mee kan hebben, en omdat het soms gewoon zo leuk is om artikelen over één bepaald onderwerp te lezen. Have fun!

Wat is trouwens jouw favoriete tag?


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.