Klik hier voor 30 dagen toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €10
15 juli 2012 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
Een MissLipgloss artikel

Some happy moments

Ik vertelde al eerder over vijftien geluksmomentjes in je leven. Die kleine dingetjes. Ik wil je vandaag vertellen over wat ‘happy moments’ van mijn afgelopen week. Gewoon, omdat ik het heerlijk vind om ze op te schrijven, en omdat ik je wil inspireren te genieten van kleine dingen.

 

 

Ik ben iemand die praktisch niet te laat kan komen. Het zit niet in mijn systeem. Just can’t do it! Ik ga altijd te vroeg weg en kom precies op tijd – of iets te vroeg, dan drentel ik nog wat rond in de omgeving van mijn afspraak – op de plek van bestemming aan. Maandagochtend had ik een afspraak en zou mijn collega me om 9 uur op komen halen. Ik wilde naar de plek fietsen waar ze me zou ophalen – natuurlijk al om kwart voor 9 terwijl het vijf minuten fietsen is – en toen zag ik dat mijn band lek was. Shoot. Lopen dus. En: ik was nog ruim op tijd. Hét voordeel van altijd te vroeg weggaan: altijd op tijd komen, ook als je band lek is. Toen ik zat te wachten op haar, en de zon begon te schijnen, kon ik niet anders dan even hardop lachen.

Op bezoek bij een van mijn liefste vriendinnetjes Marije, in haar fijne vrouwenhuis waar ze met twee vriendinnen woont, afgezet door mijn broer die daarvoor spontaan op bezoek kwam bij mij, om bij te kletsen. Gewoon, met een groot glas ranja (ik ben gek op ranja) op de bank, naar de ondergaande zon kijken vanaf de zesde verdieping en kletsen over vriendjes, werk, vriendinnen, het huishouden en katten. Ik nam voor haar uit Londen een tas van Cath Kidston mee en haar stralende ogen en kreetjes toen ik het gaf, waren goud waard. Vriendinnen zijn zo belangrijk!

Lange, gemeende, lieve mailtjes van bezoeksters. De laatste week kreeg ik er meer dan normaal, en ik geniet van elke mail. Net als jullie reacties, ik word er zo blij van! Zo’n lange mail laat me toch wel even stilstaan en ik vind het altijd zo bijzonder hoe lief en aardig mensen kunnen zijn die ik niet eens ken. Soms zit ik met een brok in mijn keel die mailtjes te lezen. Ik vind het lief, en fijn, en het maakt dat ik nog meer zin krijg om te bloggen!

De blog van Lianne, theSelfhelphipster.com. Lianne blogt over De wet van Aantrekking en alles wat met happiness en blijdschap te maken heeft. En met ‘how-to’s over hoe je je leven zo mooi mogelijk kan maken en hoe je kan krijgen wat je wilt. Ik ben vaste lezer en vind haar blogs – en haarzelf – onwijs inspirerend. Daarnaast is ze zelf een heel lief persoon en komt ze op mij over als iemand die graag anderen wilt helpen het leven mooier te maken. Lianne, you rock! En je blog ook!

Woensdag ging ik boodschappen doen. What else is new? Niet zo bijzonder natuurlijk. In het winkelcentrum liep ik tegen Marije aan! Hoe gezellig?! Na wat geklets kon ik ein-de-lijk weer bij mijn vertrouwde Appie boodschappen doen nadat die een paar weken dicht was omdat ‘ie verbouwd werd. Wat is het moooooi geworden! Toen de vriendelijke kassajuffrouw zei dat ik een gratis appeltaartje kreeg om de opening te vieren, werd ik nog blijer! Terug op de fiets naar huis kwam ik een andere vriendin tegen. Op dat soort momenten vind ik Zwolle zo leuk, en dat ik altijd wel een bekende tegenkom. Een tochtje naar de supermarkt maakt me dan al helemaal happy!

 

Wat waren jouw ‘happy moments’ de afgelopen week? Ben je je bewust van de kleine mooie dingetjes die op een dag gebeuren? Let er eens op!


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.