Klik hier voor twee weken toegang tot de beste structuur- en focusworkshops voor €5
6 september 2009 door Cynthia Schultz Nog geen reacties
  • bodyshop
  • goed doel
  • handcrème
  • help
Een MissLipgloss artikel

Soft Hands Kind Heart Hand Cream

The Body Shop komt regelmatig met een speciaal product voor het goede doel. Dit keer is dat de Soft Hands Kind Heart Handcream. De opbrengst van deze creme (dat is €6,32 per tube) naar ECPAT. ECPAT is een organisatie die zich bezighoudt met voorlichting en bewustwording over en lobby voor maatregelen tegen seksuele uitbuiting van kinderen. Niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld. ECPAT staat voor ‘End Child Prostitution, Child Pornography and the Trafficking of Children for Sexual Purposes’. ECPAT International is een netwerk van meer dan 80 organisaties in 75 landen over de hele wereld, die werken aan het tegengaan van seksuele uitbuiting. Activiteiten variëren van directe hulp aan kinderen die het slachtoffer zijn, tot voorlichtingscampagnes gericht op het grote publiek, en samenwerking met overheden om maatregelen te ontwikkelen en uit te voeren om kinderen te beschermen.

De handcreme is speciaal ontwikkeld voor de campagne ‘Stop seksuele uitbuiting van kinderen en jongeren’. Wereldwijd worden er per jaar 1,8 miljoen kinderen seksueel misbruikt. En wanneer je de SHKH handcreme van The Body Shop koopt, ben jij degene die helpt!

Maar ik zou natuurlijk Miss Lipgloss niet zijn als ik ook niet even wat vertelde over de creme! In de creme zit rustgevend engelwortelextract, dat zorgt voor een soepele en ontspannen huid. Ook zit er olijfolie in, dat via het Community Trade programma van The Body Shop wordt ingekocht in Italie. Dus het zorgt niet alleen voor heerlijk zachte handen, maar helpt de olijfboeren ook aan een eerlijk en duurzaam loon. De geur van de handcreme is echt superlekker, heerlijk fris en zoetig.

Soft Hands Kind Heart Hand Cream ligt nu in alle The Body SHop filialen en kost €10 voor een tube van 75 ml.

Wil je nog meer doen? Ga naar www.thebodyshop.com/stop of www.ecpat.nl/stop


Cynthia Schultz

Ik ben Cynthia Schultz en Cynthia.nl is mijn blog! Ik ben gek op eten, reizen, beauty, interieur, lezen, gadgets en daar blog ik over. Lees hier meer over mij.